Η μπάντα και η διμοιρία επιδείξεων της ΠΑ στη Μόσχα. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 H Φιλαρμονική της Πολεμικής Αεροπορίας (ΠΑ) και η Διμοιρία Επιδείξεων της Σχολής Τεχνικών Υπαξιωματικών Αεροπορίας (ΣΤΥΑ) συμμετείχαν στο Διεθνές Φεστιβάλ Στρατιωτικών Μουσικών «Spasskaya Tower 2012», στη Μόσχα.
Η Φιλαρμονική της ΠΑ συμμετείχε για δεύτερη φορά στο φεστιβάλ ύστερα από επίσημη πρόσκληση από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Το μουσικό πρόγραμμα, περιλάμβανε στρατιωτικά εμβατήρια και αντιπροσωπευτικά κομμάτια από τον παγκόσμιο κινηματογράφο και ήταν αφιερωμένο στον εορτασμό των 100 χρόνων από την ίδρυση της Πολεμικής Αεροπορίας της Ρωσικής Ομοσπονδίας και στην επέτειο των 200 χρόνων από το τέλος του Ρωσογαλλικού Πολέμου.
Η Ελληνική αποστολή συμμετείχε σε :
 Εννέα συναυλίες – επιδείξεις σχηματισμών στην Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας.
 Ψυχαγωγικό πρόγραμμα με Ελληνική μουσική στο πάρκο «Kolomenskoye» στο πλαίσιο του εορτασμού της «Ημέρας της Μόσχας».
 Κατάθεση στεφάνου στο Μνημείο Άγνωστου Στρατιώτη στο Κρεμλίνο.
 Παρακολούθηση συναυλίας προς τιμήν των ξένων αντιπροσωπειών στο Κρεμλίνο – Παλάτι των Τσάρων.
Τη Δευτέρα, 3 Σεπτεμβρίου 2012, την παράσταση στην Κόκκινη Πλατεία, παρακολούθησε ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Αντιπτέραρχος (Ι) Αντώνιος Τσαντηράκης, ως τιμώμενο πρόσωπο.
Την ίδια ημέρα, ο Αρχιμουσικός της Φιλαρμονικής της ΠΑ, Επισμηναγός (ΜΣ) Βασίλειος Κουνάδης είχε την τιμή να διευθύνει όλες τις στρατιωτικές φιλαρμονικές που συμμετείχαν στο Φεστιβάλ.
Στις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ συμμετείχαν δεκατέσσερις (14) Στρατιωτικές Μουσικές από έντεκα (11) χώρες και υπολογίζεται ότι τις παραστάσεις παρακολούθησαν περισσότερα από 100 εκατομμύρια τηλεθεατές.