Η παραίτηση Λουκόπουλου από τη Δημιουργία Ξανά,δείχνει ότι οι στρατιωτικοί «ωφελούν σοβαρά τη πολιτική»

Τελικά οι στρατιωτικοί που εμπλέκονται με την πολιτική μπορούν να της κάνουν πολύ καλό.Όχι όλοι αλλά αρκούν μερικοί για να δείξουν ότι κάτι μπορεί να αλλάξει στην πολιτική.
Η παραίτηση του συνιδρυτή και αντιπροέδρου της Δημιουργίας Ξανά υποστράτηγου ε.α Κώστα Λουκόπουλου είναι το τελευταίο παράδειγμα.

Ο κ.Λουκόπουλος πίστεψε στη Δημιουργία Ξανά του κ.Τζήμερου και το εκλογικό αποτέλεσμα της 6ης Μαίου τον δικαίωσε,αφού ο “φρέσκος” κομματικός σχηματισμός πήγε απρόσμενα καλά κι έμεινε για λίγους ψήφους εκτός Βουλής.

Ο επικεφαλής του όμως ως διαφημιστής είδε το κόμμα προφανώς …ως προϊόν και έσπευσε παρά τις αντιρρήσεις να συμπράξει με έναν πολιτικό του μακρυνού παρελθόντος ,τον Στέφανο Μάνο! Η πολιτική και οι εκλογές δεν είναι …πρόσθεση ψήφων και ποσοστών.

Ο υποστράτηγος ε.α δεν δίστασε και μαζί με επτά ακόμη υπέβαλε τη παραίτησή του,με τη λιτή δήλωση:

“Πρόεδρε,

Όταν με διόρισες Αντιπρόεδρο της «δημιουργίας, ξανά» θυμάσαι ότι σου είχα πει «ότι έχεις την παραίτηση μου ανοιχτή και κάνε χρήση της όποτε εσύ κρίνεις».
Μετά τα τελευταία γεγονότα επειδή ούτε εγώ έχω την δική σου εμπιστοσύνη, αλλά το σημαντικότερο ούτε εσύ έχεις την δική μου για τους λόγους που εσύ γνωρίζεις και καταλαβαίνεις καλύτερα από όλους μας , σου υπενθυμίζω την «ανοικτή παραίτηση» μου που είχες από την 26 Μαρτίου και θεώρησε την πλέον ως δεδομένη.
Κωνσταντίνος Λουκόπουλος

Ένας Συνιδρυτής της «δημιουργίας, ξανά»