Καταζητείται ο Κασιδιάρης αναζητείται ψυχραιμία για να μην ζήσουμε χειρότερα

Οι μάσκες έπεσαν πολύ νωρίτερα απ΄ ότι υπολόγιζαν όσοι γνώριζαν τι σημαίνει Χρυσή Αυγή.Όσοι παριστάνουν τους ανήξερους μπορεί να δηλώνουν ότι “έπεσαν από τα σύννεφα” κι όσοι πραγματικά δεν ήξεραν τι έβαλαν στη Βουλή απλά “δαγκώνονται”.Και υπάρχουν βέβαια κι αυτοί που περίμεναν πως και πως να μπει στη Βουλή η κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής για να …πλακώσουν τους άλλους.

Ο υποψήφιος βουλευτής και εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής κρύβεται καταζητούμενος από τις αρχές για τη βάναυση επίθεση σε δύο γυναίκες που τυγχάνει να είναι υποψήφιες βουλευτίνες και ατυχώς γι΄ αυτές “παλιοκομμούνια” κατά το κ.Κασιδιάρη.

Το κόμμα του η Χρυσή Αυγή ,όχι μόνο δεν καταδίκασε την συμπεριφορά του στελέχους της αλλά μίλησε ούτε λίγο,ούτε πολύ για …αυτοάμυνα του Κασιδιάρη επειδή τον ακούμπησε με το Ριζοσπάστη η Λ.Κανέλλη!

Η ντροπή για τη κατάντια της Δημοκρατίας μας ανήκει σ΄ όλους μας.

Όσοι από το πολιτικό σκηνικό των τελευταίων 30 ετών έδωσαν “χωράφι” για να “ανθίσουν” τέτοια “λουλούδια” με σπόρο την απόγνωση που προκάλεσαν όλοι τους σε όλο και περισσότερους πολίτες.Και κάποιοι απ΄ αυτούς εκτόνωσαν την απόγνωση ψηφίζοντας αυτό που πίστευαν ότι θα ενοχλούσε περισσότερο το πολιτικό σύστημα.

Φταίνε κάποιοι “εμποράκοι” που ακόμη και σήμερα στηρίζουν τέτοιου είδους συμπεριφορές ελπίζοντας ότι θα “πουλήσουν” όχι ελπίδα αλλά “εξοπλισμούς” στις “πολιτοφυλακές” που φαντασιώνται. Και δεν διστάζουν να εκθειάζουν τη βία που “πουλάει”.

Φταίνε όσοι υποστηρίζουν ούτε λίγο ,ούτε πολύ ότι τώρα που κάτι κινείται έστω και μόνο με την υπόθεση Τσοχατζόπουλου,στο επίπεδο του …οικονομικού εγκλήματος στη πολιτική,μπορούμε έτσι χωρίς πολύ σκέψη να δεχτούμε το…ποινικό αδίκημα να γίνει νόμος της πολιτικής.

Όλα αυτά τα φαινόμενα παρακμής πρέπει να αντιμετωπιστούν με ψυχραιμία.

Αυτό που πρέπει να γίνει τώρα είναι να μην ακολουθήσει κανείς τη προσπάθεια της Χρυσής Αυγής να οδηγήσει σε έκρυθμες καταστάσεις.Η ίδια η οργάνωση ανακοίνωσε ότι δεν πρόκειται να εμφανιστεί σε κανένα ΜΜΕ κηρύσσοντας εμπάργκο,επιλέγοντας την “απομόνωση” για την οποία η ίδια κατήγγειλε ότι την είχαν βάλει τα ΜΜΕ.

Και βέβαια να ευχηθούμε ότι οι εξαγριωμένοι “Χρυσαυγίτες” θα σταματήσουν στα χαστούκια και δεν θα ζήσουμε κάτι χειρότερο.