Κι άλλο κόμμα με συμπάθειες από στρατιωτικούς

« Παράλληλα με την αναγγελία ίδρυσης του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας που είναι μία καθαρά πρωτοβουλία αποστράτων Στρατιωτικών αναμένεται και η πολιτική κίνηση « ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ» να μετεξελιχθεί πολύ σύντομα σε κόμμα .

 Πρόκειται σε αντίθεση με τον λεγόμενο «κόμμα αποστράτων» για  μία πρωτοβουλία ανθρώπων από  όλο το φάσμα της παραγωγικής διαδικασίας  τόσο του ιδιωτικού όσο και του δημοσίου τομέα που τους συνδέουν κοινές ανησυχίες και ίδιες προσδοκίες  . Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι υπάρχουν και αρκετές συμπάθειες στρατιωτικών προς αυτή την πολιτική πρωτοβουλία ενώ υπάρχει  και αριθμός αποστράτων που συμμετέχει πλέον ενεργά .  

Μία από τις παραγράφους της Ιδρυτικής Διακήρυξης που «ακούμπησε αρκετούς από τον χώρο της άμυνας είναι  :

 «Γιατί υπάρχει και μια «άλλη» Ελλάδα. Της σκέψης και του λόγου. Του μόχθου και της παραγωγής. Του πολιτισμού και της αξιοπρέπειας. Εκατομμύρια Έλληνες είμαστε γεμάτοι από όρεξη δημιουργίας. Έχουμε ιδέες, γνώσεις, εμπειρία. Ζούμε σε μια προικισμένη από τη φύση χώρα. Έχουμε πολλά να προσφέρουμε στον σύγχρονο κόσμο, με κοινό παρονομαστή την ελληνικότητά μας: αυτή τη σπάνια ισορροπία ανάμεσα στον ορθολογισμό και τη φαντασία, στο πρακτικό μυαλό και την ποίηση, στη δράση και το ονειροπόλημα.»
 
Περισσότερα  στην ιστοσελίδα της «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ»  όπως περιγράφεται στην Ιδρυτική της Διακήρυξη αλλά και για τους εξοικειωμένους στο FACE BOOK.
 
http://www.dimiourgiaxana.gr/index.php/el/ta-nea-mas/129-idritiki-diakirixi
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Έχει πιθανότητα επιτυχίας το κόμμα αποστράτων;

Και «εγένετο Σύνδεσμος».Τι υποστηρίζει το νέο κόμμα στο καταστατικό του