Κι άλλοι Λίβυοι τραυματίες στο ΝΝΑ,που όμως δεν έχει…μηχανήματα!

Κι άλλοι Λίβυοι τραυματίες στο ΝΝΑ,που όμως δεν έχει…μηχανήματα!

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Άλλους πέντε τραυματίες δέχθηκε το Ναυτικό Νοσοκομείο απο την Λιβύη. Οι άνθρωποι ήρθαν εδώ προφανώς για καλύτερη και ασφαλέστερη περίθαλψη. Το δεύτερο ίσως να επιτυγχάνεται, το πρώτο όμως είναι λίγο πρόβλημα τουλάχιστο για το ΝΝΑ μια και οι Λίβυοι δεν είχαν γαστρεντορολογικό πρόβλημα, όπως προχθές αναδείξαμε τις ιδιαίτερες  δυνατότητες του συγκεκριμένου Νοσοκομείου, αλλά χρειάσθηκε να μετεφερθούν σε άλλο νοσοκομείο για να κάνουν αξονική αλλά και απλή ακτινογραφία καθ΄ όσον υπήρχε πρόβλημα στα αντίστοιχα μηχανήματα.
Τώρα το πώς έχουμε την δυνατότητα να παρέχουμε δωρεάν περίθαλψη σε τρίτες χώρες και προ μερικών μηνών να είχαμε εκδόσει έγγραφη οδηγία για εισαγωγή (στους δικαιούμενος περίθαλψη στο ΝΝΑ) μόνον στους καρκινοπαθείς, αυτό αποτελεί μια εύκολη ερώτηση με πολύ δύσκολη απάντηση!

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τα αυτόνομα θαλάσσια drones
ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

Μητσοτάκης και Δένδιας εντυπωσιάστηκαν από επίδειξη αυτόνομων θαλάσσιων drones του MIT στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων

«Φέρνουμε τους δοκίμους μας σε επαφή με τη νέα επιχειρησιακή πραγματικότητα και την πατρίδα μας στη νέα εποχή» τόνισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας