«Κόλαση» στις μεταθέσεις του Ναυτικού! Αλλάζουν παράνομα τις αποφάσεις του ΓΕΝ!

Και τα μαγειρέματα στις μεταθέσεις του ΠΝ συνεχίζονται.Κάποιοι δεν έχουν καταλάβει ότι η χώρα βρίσκεται σε θανάσιμο κίνδυνο και εξακολουθούν να λειτουργούν με την μικροκομματική επικίνδυνη νοοτροπία που μας οδήγησε στην παρακμή.

Εκμεταλλευόμενοι την απουσία του Α/ΓΕΝ στο εξωτερικό πολιτικοί παράγοντε του ΥΕΘΑ και συνεργάτες του Π. Παναγιωτόπουλου, για να αλλάζουν τις ήδη κοινοποιημένες στο μόνιμο προσωπικό ετήσιες μεταθέσεις παράνομα και καταχρηστικά!

Πως γίνεται το “κόλπο”;

Οι σύμβουλοι επικοινωνούν με αξιωματικούς και υπαξιωματικούς για τους οποίους ενώ υπήρχε κομματικο ενδιαφέρον δεν ικανοποιήθηκαν,λόγω της θύελλας που ξέσπασε μετά από την παραίτηση του Α/ΓΕΣ Κ.Ζιαζιά και τους “συμβουλεύουν” να κάνουν «ενδικοφανή προσφυγή»  με αστεία επιχειρήματα και δικαιολογίες ώστε να ακυρωθεί η μετάθεση τους ή και να αλλάξει ακόμη!
Ενώ αυτές οι προσφυγές θα έπρεπε να κηρυχθούν ΑΒΑΣΙΜΕΣ και να απορριφθούν την ίδια στιγμή αφού και οι ίδιοι οι ενδιαφερόμενοι δεν τόλμησαν από μόνοι να τις κάνουν, κρίνονται ΒΑΣΙΜΕΣ κατά παράβαση του νόμου και με παρέμβαση, αγνοώντας κάθε έννοια δικαίου.
Οι πιέσεις που ασκούνται γι’ αυτές τις παρανομίες είναι αφόρητες και προς όλες τις κατευθύνσεις ακόμη και προς τον Νομικό Σύμβουλο του Επιτελείου.

Να σημειωθεί ότι μέχρι και σήμερα δεν έχουν υπογραφεί οι μεταθέσεις των Γιατρών και των Νοσηλευτών από τον Υ.ΕΘ.Α αφού παραμένουν στο Στρατιωτικό του Γραφείο ώστε να γίνουν αλλαγές, όπως είχε γίνει και με τις μεταθέσεις του Εξωτερικού.
Όλο το προσωπικό του Πολεμικού Ναυτικού γνωρίζει αυτές τις μεθοδεύσεις και είναι σε αναβρασμό αφού καταλύεται ακόμη μία φορά κάθε έννοια αξιοκρατίας και ισονομίας.


Τι θα κάνει ο Α/ΓΕΝ;