«Μαφιόζικη επίθεση» κατά στρατηγού ο οποίος…αντικαθίσταται!

Απίστευτα πράγματα αποκαλύπτονται σχετικά με την υπόθεση του ΑΟΟΑ,με αποκορύφωμα ότι τον περασμένο Νοέμβριο, ο Γενικός Διευθυντής -στρατηγός του οργανισμού ,δέχθηκε απειλή κατά της ζωής του ,έξω από το σπίτι του!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Onalert, o Γενικός Διευθυντής του ΑΟΟΑ,απειλήθηκε με πιστόλι ,έξω απότ το σπίτι του ,από δύο άτομα!Κατάφερε να γλιτώσει και ο ένας από τους δύο ένοπλους συνελλήφθη και ομολόγησε ότι είχε πληρωθεί από άτομο που το όνομά του είχε εμπλακεί παλαιότερα σε υπόθεση οικονομικών ατασθαλιών σε στρατιωτική υπηρεσία!

Όλα αυτά …τα περίεργα και …μαφιόζικα συνδέονται από κάποιους με τους οικονομκούς ελέγχους που έγιναν στον ΑΟΟΑ ,με εντολή του Γενικού Διευθυντή και όσα φέρονται να έχουν βρεθεί απ΄ αυτούς.Και κάποιοι σχετίζουν την επίθεση που δέχτηκε ο διευθυντής με τα αποτελέσματα των ερευνών.

Στο ΑΟΟΑ είχε να γίνει οικονομικός έλεγχος από το 2006. Ο νυν γενικός διευθυντής  ψάχνοντας όλη την ιστορία έπεσε πάνω σε κάποιες παλιές ατασθαλίες. Ζήτησε οικονομικό έλεγχο ο οποίος και έγινε.

Παρόλα αυτά και με πρωτοβουλία του ΥΦΕΘΑ ο γενικός διευθυντής αντικαθίσταται από συγκεκριμένo συνταγματάρχη και αυτό προκαλεί πολλά ερωτήματα.