Μαϊμού το βίντεο που δείχνει Αλβανούς να καίνε ελληνική σημαία στα Καλάβρυτα!

Χρειάζεται μεγάλη προσοχή στις προβοκάτσιες που προσπαθούν να διασπείρουν κάποιοι μέσω ελληνικών ΜΜΕ και ειδικά μέσα από το διαδίκτυο ,όπου δυστυχώς ο έλεγχος πολλές φορές χάνεται.

Από χθες «ακραίο» site παρουσιάζει ως μεγάλη επιτυχία βίντεο που έδειχνε Αλβανούς να πυροβολούν και να καίνε ελληνική σημαία,ισχυριζόμενο ότι το βίντεο είναι γυρισμένο στην Ελλάδα και μάλιστα στα Καλύβρυτα!

Το Newsit αποκάλυψε ότι η το βίντεο έχει σκηνοθετηθεί προφανώς από ακραίους Αλβανούς στο Κόσσοβο και η πληροφορία δεν επιδέχεται αμφισβήτησης ,αφού προέρχεται από υψηλόβαθμη πηγή της Ιντερπόλ.

Τα λάθη επιτρέπονται στους ανθρώπους.Αλλά δυστυχώς σ΄ ότι αφορά ορισμένους στην Ελλάδα ,δεν πρόκειται για λάθη χωρίς δόλο.

Γιατί μόνο τα τελευταία 24ωρα έχουν δημοσιοποιηθεί:

•αποκρουστικό βίντεο που παρουσίαζε υποτίθεται την ιστορία χριστιανής που βιάστηκε από Αιγύπτιους .Το βίντεο ήταν από ταινία θρίλερ!!!

•βίντεο επιθέσεων του PKK ,το οποίο ήταν πραγματικό αλλά από το…μακρυνό παρελθόν.

Χρειάζεται προσοχή ,γιατί κάποιοι επιμένουν να ρίξουν λάδι στη φωτιά. Και ήδη στην Ελλάδα έχουμε πολλά που μας «καίνε».

Όπου υπάρχει πραγματικό θέμα αμφισβήτησης ή πρόκλησης ασφαλώς και πρέπει να υπάρχει ανάλογη απάντηση. Όχι όμως στις ανοησίες που κάποιοι ανεξέλεγκτα,ανεύθυνα αλλά με προφανείς στόχους αναπαράγουν.