Μετά τους πεζοναύτες,έρχονται και …οι ιέρειες του έρωτα.

Για …απόβαση “ιερειών του έρωτα” ,μετά από την “απόβαση” πεζοναυτών στη Κρήτη, κάνει λόγο το Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων Σπάρτακος και με αφορμή αυτό παραθέτει μερικά ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία για τους βιασμούς που έχουν καταγραφεί στις αμερικανικές ΕΔ. Γράφουν οι ελεύθεροι φαντάροι:
“Για μια ακόμη φορά οι Νατοϊκές και Αμερικανικές Στρατιωτικές Δυνάμεις απέδειξαν τον υψηλό βαθμό οργάνωσης και προνοητικότητας τους. Με υψηλό αίσθημα ευθύνης και με διάθεση ικανοποίησης των «πολυποίκιλων αναγκών» των Αμερικανών Μισθοφόρων, που με εντεινόμενους ρυθμούς μεταφέρονται στις βάσεις της Κρήτης, καθώς το νησί μετατρέπεται σε ορμητήριο της νέας ιμπεριαλιστικής επέμβασης στην Λιβύη, η Διοικητική Μέριμνα του 6ου Στόλου οργάνωσε την εσπευσμένη μεταφορά ιερειών του έρωτα από την Ανατολική Ευρώπη, με πτήση Τσάρτερ.
Η «ψυχαγωγία» των Μισθοφόρων αποτελεί κυρίαρχο μέλημα του Αμερικανικού Πενταγώνου κι έτσι στήνεται ολόκληρη ροζ βιομηχανία από τους ίδιους τους Αμερικανούς, καθώς στην Σούδα  έχει στηθεί αερογέφυρα όπου αποβιβάζονται με αμερικανικά μεταγωγικά αεροσκάφη κατά εκατοντάδες Αμερικανοί πεζοναύτες, οι οποίοι, μετά από παραμονή 2-3 ημερών, επιβιβάζονται σε αμερικανικά πολεμικά πλοία, που καταφθάνουν στον κόλπο…”
Σύμφωνα με τα στοιχεία του Δικτύου, “Το 2003, μια έρευνα γύρω από τις γυναίκες βετεράνους των ΗΠΑ έδειξε ότι το 30% είπαν ότι έπεσαν θύματα βιασμού κατά τη στρατιωτική τους θητεία. Μια ίδια μελέτη βετεράνων του 2004, οι οποίοι ζητούν βοήθεια για την , έδειξε ότι το 71 % των γυναικών είπαν ότι είχαν υποστεί σεξουαλική επίθεση ή βιασμό κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής τους σύμβασης. Και μια μελέτη του 1995 γυναικών βετεράνων από τον πόλεμο του Κόλπου και προηγούμενων πολέμων, έδειξε ότι 90 % είχαν παρενοχληθεί σεξουαλικά!
Αν κάποιος θεωρήσει αυτά τα στοιχεία παρωχημένα, μπορεί να παρακολουθήσει τις εξελίξεις που σημειώνονται αυτή την περίοδο στο αεροπλανοφόρο USS Enterprise, που συχνά πιάνει στην Κρήτη, ενώ ήδη κατευθύνεται προς τη Λιβύη.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα (qj-ioanna-iliadi.blogspot.com/2011/03/uss-enterprise.html), «πειθαρχικές «καμπάνες» για 50 περίπου αξιωματικούς του πληρώματος του ανακοινώθηκαν από το διοικητή του αμερικανικού στόλου ναύαρχος John C. Harvey, μετά τις αποκαλύψεις για παραγωγή ακατάλληλων βίντεο, στα οποία πρωταγωνιστούσαν.
Σύμφωνα με το πόρισμα της μεγάλης έρευνας που έγινε για το θέμα, το πλήρωμα του αεροπλανοφόρου Enterprise την περίοδο Οκτώβριος 2005 – Δεκέμβριος 2007 παρήγαγε κωμικά βίντεο, στα οποία απεικονίζονται τα μέλη του πληρώματος με συμπεριφορές απρεπείς για ένστολους, όπως μεταξύ άλλων σεξουαλικά υπονοούμενα και άλλες ακραίες συμπεριφορές. Η έρευνα κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η παραγωγή και μετάδοση των βίντεο περιέχει σημαντικές αποκλίσεις από τις προδιαγραφές προσωπικής και επαγγελματικής συμπεριφοράς όσων υπηρετούν στο Αμερικανικό Πολεμικό Ναυτικό. Επιπλέον, η έρευνα επιβεβαίωσε τη βαθιά έλλειψη κρίσης  αξιωματικών, που παραβιάζει μακροχρόνια πρότυπα υποδειγματικής συμπεριφοράς που απαιτείται να έχουν όλοι όσοι υπηρετούν στου Ναυτικού, παραβιάζοντας το δημόσιο δίκαιο και τους ναυτικούς κανονισμούς».
Τρίχες!”