Να μείνει η «Φλόγα» ελπίδας ζωντανή.

Αξιζει να πουμε μια καλη κουβεντα και ενα μπραβο προς ολους εκεινους στα Γενικα Επιτελεια που, παρα τα στενα οικονομικα, αποφασισαν να στειλουν για τις ευχες των Χριστουγεννων και του Νεου Ετους τις πανεμορφες  καρτες της »ΦΛΟΓΑΣ» !
  Οπως καθε χρονο ο Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Η ΦΛΟΓΑ» προσφερει  για πωληση Χριστουγεννιάτικες ευχετηριες κάρτες προκειμενου απο τα εσοδα  να στηρίξουν την λειτουργια του Ξενωνα οπου φιλοξενουνται τα παιδια απο την επαρχια που κανουν χημειοθεραπεια στα Ογκολογικα νοσοκομεια της Αθηνας αλλα και οι αλλες δρασεις οπως η κατ οικον παροχη νοσηλευτικης βοηθειας, η ενισχυσημε εξοπλισμο των παιδιατρικων νοσοκομειων κ.α..
Τις καρτες δημιουργησαν μαθητές από όλη την Ελλάδα αλλα και μικροι ασθενεις που ζωγράφισαν το όνειρο των Χριστουγέννων και το προσέφεραν στα παιδιά της «Φλόγας» (www. floga.org.gr), ως ένδειξη αγάπης και ελπίδας στον αγώνα που δίνουν για τη ζωή και την υγεία τους.
Παραγγελιες
Οι γονείς των παιδιων της «ΦΛΟΓΑΣ» μάζεψαν τις ζωγραφιές, τις τύπωσαν και τις διαθέτουν προς 7 ευρώ το πακέτο των 10 καρτών σε  μεμωνομενους πολιτες αλλα και εταιριες. Κάρτες διατίθενται στα γραφεία του Συλλόγου (Αιγίου 6-8, Γουδή, Τ.Κ. 115 27 Αθήνα), ενω μπορούν να παραγγελθούν και στο τηλ. 210-7485.000, στο fax 210-7799.879 καθως και στο email floga@floga. org.gr.
Μπραβο λοιπον σε ολους οσους – ενστολους και μη – στηριζουν τη ΦΛΟΓΑ!
Ας παραγγειλουμε και αλλες και ας στειλουμε ευχες Αγαπης με …ΦΛΟΓΑ!