“Ντρίπλες” Αβραμόπουλου για τη θητεία

Και οι ντρίπλες συνεχίζονται…Ο ΥΕΘΑ Δημήτρης Αβραμόπουλος σε συνέντευξή του σε εβδομαδιαία εφημερίδα απαντώντας σε ερώτηση για την αύξηση της στρατιωτικής θητείας,είπε ότι “το θέμα θα το χειριστεί η επόμενη κυβέρνηση” και μίλησε για “εξορθολογισμό της θητείας”.

“Ντρίπλες” Αβραμόπουλου για τη θητεία

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Και οι ντρίπλες συνεχίζονται…Ο ΥΕΘΑ Δημήτρης Αβραμόπουλος σε συνέντευξή του στο Πρώτο Θέμα απαντώντας σε ερώτηση για την αύξηση της στρατιωτικής θητείας,είπε ότι “το θέμα θα το χειριστεί η επόμενη κυβέρνηση” και μίλησε για “εξορθολογισμό της θητείας”.

Είπε ο Δ.Αβραμόπουλος για την αύξηση της θητείας:
 
“ Αυτή είναι η εισήγηση της ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων.  Ωστόσο, σε κάποια στιγμή πρέπει να γίνει εξορθολογισμός της θητείας. Και αυτό το θέμα θα διαχειρισθεί η επόμενη κυβέρνηση. Πάντα με γνώμονα τις εθνικές ανάγκες και το δικαίωμα των νέων στο να βρίσκουν ανοιχτό τον δρόμο στην κοινωνική και επαγγελματική τους πορεία”.
  

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ