Ο Αρχιεπίσκοπος στο 251 ΓΝΑ.

Τους ασθενείς που νοσηλεύονται στο 251 ΓΝΑ,επισκέφτηκε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος,συνοδευόμενος από τον Αναπληρωτή Υπουργό Άμυνας Πάνο Μπεγλίτη,ο οποίος τον προσφώνησε με θερμά λόγια:

«Η επίσκεψή σας, έχει κατά την άποψή μου έναν ισχυρό συμβολισμό, γιατί εδώ σήμερα, συναντιέται η αδιαμφισβήτητη κοινωνική ευαισθησία της Εκκλησίας, με την εξίσου αδιαμφισβήτητη κοινωνική ευαισθησία και τον κοινωνικό ρόλο των Ενόπλων Δυνάμεων.

Και αυτό που λέω δεν είναι μέρος μιας ρητορικής των ημερών.

Βλέπουμε να γίνεται πράξη και έχουμε ανάγκη από πράξεις, έχουμε ανάγκη να μετασχηματίζουμε καθημερινά, τις ανθρωπιστικές μας αρχές και αξίες, σε πράξη.

Και εδώ στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας, η Διοίκηση, το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό, κάνουν από την πλευρά τους, ότι είναι δυνατόν για τον συνάνθρωπο.

Είναι η καθημερινή πράξη για την οποία μίλησα και για την οποία είμαστε ευγνώμονες, ως πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας σε όλες και όλους εσάς, ένστολα και πολιτικά στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων. Πολύ περισσότερο σε τούτη την εξαιρετικά δύσκολη, οικονομική και κοινωνική συγκυρία που βιώνει η χώρα μας και ο λαός μας»,είπε μεταξύ άλλων ο κ.Μπεγλίτης.