Ο εκνευρισμός του Ραγκούση στο ΥΕΘΑ και ο «γαλάζιος» φίλος της Πάρου

Με τελείως διαφορετική διάθεση ανέβηκαν στο ΥΕΘΑ ο Δημήτρης Αβραμόπουλος και ο Γιάννης Ραγκούσης. Ο ΥΕΘΑ ήθελε να εμπλακεί στη περιπέτεια της νέας κυβέρνησης το χρόνο ζωής της αποφεύγει να προβλέψει και να προσδιορίσει.

Από την άλλη ο ΑΝΥΕΘΑ Γιάννης Ραγκούσης είχε χθες έναν εκνευρισμό τον οποίο δεν έκανε καμία προσπάθεια να καλύψει. Στους δημοσιογράφους που του εύχονταν “καλορίζικος” απαντούσε ότι “για λίγο ήρθαμε εδώ παιδιά”,προκαλώντας μάλλον σοκ σ΄ όσους τον άκουγαν.

Τον πείραξε που από υπουργός έγινε ΑΝΥΕΘΑ ή επειδή δεν του δόθηκε ο λόγος κατά τη διάρκεια της τελετής παράδοσης -παραλαβής. Ότι κι αν ήταν μάλλον θα πρέπει να “χαλαρώσει”,γιατί το πόσο θα διαρκέσει η ζωή αυτής της κυβέρνησης δύσκολα μπορεί να προσδιοριστεί.Μπορεί να είναι μέρες,εβδομάδες,μήνες ή και κάτι παραπάνω…

Όσο για τα μυστικά του ΥΕΘΑ; Εύκολα μπορεί να τα μάθει από τον “κολλητό” του Σπήλιο Σπηλιωτόπουλο,πρώην ΥΕΘΑ ο οποίος είναι σχεδόν μόνιμος κάτοικος Πάρου! Εκεί που ο κ.Ραγκούσης ήταν δήμαρχος και είχε γνωρίσει πολλούς και διάφορους πολιτικούς και φυσικά τον Γιώργο Παπανδρέου,ο οποίος τον έφερε στη κεντρική πολιτική σκηνή.

Με τον Σπήλιο Σπηλιωτόπουλο αν και ανήκουν σε διαφορετικές παρατάξεις, ο κ.Ραγκούσης έχει άριστες για να μην πούμε φιλικές σχέσεις. Η Πάρος…ενώνει!