Ο φασισμός σε πλήρη έξαρση,βγήκε στο δρόμο

Ο φασισμός σε πλήρη έξαρση. Πολίτες καταγγέλουν πολίτες για αδικήματα που κανείς δεν μπαίνει στον κόπο καν να διερευνήσει αν έχουν διαπράξει. Και τους καταγγέλουν όχι στις αρχές αλλά… στη Χρυσή Αυγή, που στέλνει τα …τάγματά της για να δείρουν.

Μετανάστες ή λαθρομετανάστες δέρνονται αλύπητα στη μέση του δρόμου και τώρα όπως γράφει το newsit …ληστεύονται στη μέση του δρόμου. Οι “μαυρομπλουζάκηδες” μοιράζουν το εμπόρευμά τους σε περαστικούς αφού βέβαια δουν ταυτότητα για να διαπιστώσουν ότι τα πράγματα που λήστεψαν πάνε σε ελληνικά χέρια!

Η Βουλή ανέχεται τις φασιστικές συμπεριφορές και η κατάσταση στην ελληνική κοινωνία πολώνεται επικίνδυνα πλέον. Μία ομάδας,σύνδεσμος,κόμμα που ψηφίστηκε από 450.000 πολίτες επιβάλει σε καθημερινή βάση το νόμο της ζούγκλας, και το υπό κατάρρευση είναι αλήθεια πολιτικό σύστημα και οι αρχές του Κράτους παρατηρούν …αμέριμνες!

Αυτές οι αρχές που στην Σπάρτη άφησαν ελεύθερο με περιοριστικούς όρους τον άνθρωπο που στην κατοχή του βρέθηκαν 60 εμπρηστικές βόμβες! Και που πριν πολλά χρόνια νομιμοποίησαν με διαστική απόφαση μια οργάνωση νεοναζί. Θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον να γνωρίζαμε τον δικαστή που πήρε την απόφαση,για να μας εξηγήσει το σκεπτικό του.

Κάτι δεν πάει καθόλου καλά.Εδώ και χρόνια.

Η φωτογραφία δεν είναι τυχαία. Είναι απ΄ όσα έκαναν οι Τούρκοι στους Έλληνες ,τέτοιες μέρες το 1955.