Ο κ.Αναστάσιος Φαραντάτος…ξαναχτυπά. Αλλά αυτή τη φορά λαμβάνει απάντηση

Ο κ.Αναστάσιος Φαραντάτος ,θείος του νεαρού Εύελπι ο οποίος είχε κατηγορηθεί για όσα έγιναν στον εορτασμό του Πολυτεχνείου,πέρσι , μ΄ένα κείμενό του στο facebook επιχειρεί να απαντήσει στο άρθρο μου για τον “Εύελπι που έγινε ανθυπολοχαγός” και δεν έχει πια άλλοθι για άλλα λάθη.

•Ως συνήθως ο κ.Αναστάσιος Φαραντάτος είναι εριστικός και επιθετικός στα κείμενά του,αλλά αυτό είναι δικαίωμά του που του το παρέχει όπως σε όλους τους πολίτες -των δημοσιογράφων συμπεριλαμβανομένων- η Δημοκρατία. Η οποία να του υπενθυμίσουμε ,έχει αποκατασταθεί στη χώρα εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

•Δεν δημοσιεύσαμε κανένα σχόλιο του κ.Αναστάσιου Φαραντάτου. Το ύφος της γραφής του δεν ταιριάζει έτσι κι αλλιώς στο Onalert. Εδώ πάντα είμαστε ψύχραιμοι,συνεπώς τα σχόλιά του θα πήγαιναν χαμένα.

•Από την κριτική ,όταν κάτι γίνεται λάθος ή διερευνάται ότι έγινε λάθος δεν εξαιρείται κανείς. Ούτε οι δημοσιογράφοι,ούτε και η οικογένεια Φαραντάτου. Να υπενθυμίσουμε στον κ.Φαραντάτο ,ότι ΟΥΤΕ ΜΙΑ φορά δεν αναφέραμε το όνομα της οικογένειάς του και του ανηψιού του ,μέχρι που εκείνος έβγαλε εκείνη τη περίφημη επιστολή με την οποία ουσιαστικά απειλούσε.

•Τέλος για τα άθλια και χυδαία υπονοούμενα περί μυστικών κονδυλίων και πληρωμένων δημοσιογράφων θα τα πούμε αναλυτικά στα δικαστήρια,όπου με κάθε λεπτομέρεια θα μας αποδείξει όλα όσα υπονοεί. Μπορεί να συμβουλευθεί και τον ανώτερο δικαστικό λειτουργό με τον οποίο έχει πολύ φιλικές σχέσεις γι΄ αυτό.

Και ελπίζουμε ότι εκεί θα ακουστεί και όλη η αλήθεια για τι ακριβώς έγινε με την υπόθεση του ανηψιού του,ποιοι και πως μεσολάβησαν στην υπόθεση.

ΠΑΡΙΣ ΚΑΡΒΟΥΝΟΠΟΥΛΟΣ

Το κείμενο του κ.Αναστάσιου Φαραντάτου στο Facebook