Οι «μουρμούρες» στους διαδρόμους του ΥΕΘΑ,για τις κρίσεις και η «ενόχληση» Παναγιωτόπουλου

Ο Παναγιωτόπουλος προφανώς νοιώθει ανακουφισμένος μετά από τη θύελλα που ξέσπασε με τη παραίτηση Ζιαζιά στις κρίσεις των ΕΔ, θύελλα που δεν την ανέμενε. Ο ίδιος ήταν υπέρ των «ήπιων λύσεων» και δεν μπορούσε να υπολογίσει -όπως και όλοι- ότι θα προέκυπτε το ζήτημα του πρώην Α/ΓΕΣ.

Ενοχλήθηκε μάλιστα από δημοσιεύματα του κυριακάτικου Τύπου που τον συμπεριέλαβαν στην ομάδα υπουργών που «προκάλεσαν αναταραχή» στο κυβερνητικό έργο, αλλά και από πληροφορίες -που δεν ευσταθούσαν- που τον ήθελαν να λείπει το Σαββατοκύριακο σε νησί.

Τέλος καλό,όλα καλά λένε εντός του υπουργικού γραφείου,αφού κατά τ΄ άλλα μέχρι στιγμής τουλάχιστον οι κρίσεις πάνε «γαλήνια», αλλά εκτός οι «μοιυρμούρες» από «φανατικούς» των «ριζικών αλλαγών» δεν λείπουν. Οι απόψεις ότι «έπρεπε να τους «φάμε» όλους» ,εννοώντας τους Αρχηγούς, ακούγονται στις πολλές έτσι κι αλλιώς γωνιές του ΥΕΘΑ. Θα υπάρξει και δεύτερο κύμα «πιέσεων» από το φθινόπωρο και μετά για «αλλαγές»;

Τίποτα δεν αποκλείεται,αν και κορυφαία πηγή έλεγε στο Onalert, ότι «κρίσεις πάλι το Μάρτιο σίγουρα,χωρίς να μπορεί κανείς να πει πια θα είναι η κυβέρνηση που θα τις κάνει». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρίσεις στις ΕΔ. «Να τελειώνουμε με τους μέτριους και τους κομματικούς μηχανισμούς».Άρθρο πτεράρχου


Σχολή για Τσάρους της Οικονομίας.Λειτουργεί στην Αθήνα…

Ο πίνακας-ντροπή με τις αποδοχές των στρατιωτικών.Ας τον δείξουν στη τρόϊκα