Ποιος είναι ο -δικαιολογημένος- «φόβος» του ΣΥΣΜΕΔ.

Χρήσιμο κρίνει τον “περίπατο” στη Πλάκα ο ΣΥΣΜΕΔ,κάνοντας λόγο για “άτομα που προσπάθησαν να αποπροανατολίσουν”,αλλά απομονώθηκαν. Το μεγαλύτερο πρόβλημα του ΣΥΣΜΕΔ και ο μεγάλος φόβος βέβαια είναι οι όποιες ακραίες εκδηλώσεις ,ακόμη και συνθήματα που μπορούν να δώσουν δικαιώματα σ΄ όσους θέλουν να παρουσίασουν τους ένστολους που συμμετέχουν σε τέτοιες εκδηλώσεις περίπου …ως νοσταλγούς άλλων εποχών. Και μόνο αυτό δεν συμβαίνει βεβαίως.

Ο ΣΥΣΜΕΔ ,ευχαριστεί με ανακοίνωσή του όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του και επισημαίνει ότι “ως ένα ενιαίο σώμα συνομίλησαν μεταξύ τους, με τους καταστηματάρχες και τους λοιπούς περιπατητές, σε ένα εντυπωσιακό και άνευ προηγουμένου διάλογο, συσφίγγοντας τις σχέσεις των Ελλήνων στρατιωτικών με των λοιπών Ελλήνων πολιτών, που τόσο πολύ είναι αναγκαίο το τελευταίο διάστημα.

Η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από σημαντικά θέματα που απασχολούν τις οικογένειες των Ελλήνων στρατιωτικών και δόθηκε ακόμη και η δυνατότητα να υπάρξουν σημαντικές και χρήσιμες τοποθετήσεις τέκνων τους, που συμμετείχαν στον περίπατο μαζί με τους γονείς τους, αποκομίζοντας σημαντικά συμπεράσματα τα οποία σίγουρα στο μέλλον της σωματειακής μας δραστηριότητας θα απασχολήσουν το Σύνδεσμο”.