Σε πολιορκία του στρατοπέδου Κορίνθου καλεί η Χρυσή Αυγή ,που αρχίζει να…ξεφεύγει

“Λάδι στη φωτιά” ρίχνει σε κάθε ευκαιρία η Χρυσή Αυγή και όπως αποδεικνύει η όλη παρουσία της αυτός είναι και ο μοναδικός της στόχος.

Να “μαζέψουμε τους λαθρομετανάστες από τους δρόμους” αλλά “όχι και στη γειτονιά μας”! Η οργάνωση της Κορίνθου καλεί σε συγκέντρωση έξω από το στρατόπεδο Κορίνθου ,γιατί οι πληοροφορίες της λένε ότι εκεί μετέφεραν λαθρομετανάστες.

Η ανακοίνωση για τη “δυναμική συγκέντρωση” προειδοποιεί ότι όσοι πάνε στην συγκέντρωση πρέπει να φέρουν την “προβλεπόμενη ενδυμασία”!

Η προσπάθεια της Χρυσής Αυγής να γυρισει την Ελλάδα στην εποχή του Μεταξά και του Μανιαδάκη δεν κρύβεται. Τα περί “πολιτοφυλακών” που διακινούν άλλοι κύκλοι και τα περί αποσπασμάτων που θυμίζουν τα αξέχαστα “τάγματα ασφαλείας” πρέπει άμεσα και με δυναμισμό να αντιμετωπιστούν από την κυβέρνηση και την ελληνική πολιτεία. Μπορεί η Χρυσή Αυγή να κατόρθωσε να γίνει νόμιμη ,δεν θα πρέπει να επιτρέψουμε και την δημιιουργία τέτοιου είδους απαράδεκτων “αποσπασμάτων”. Κάποιος καλό θα είναι να υπενθυμίσει στη Χρυσή Αυγή ότι ψηφίστηκε από 400.000 Έλληνες. Υπάρχουν πολλά εκατομμύρια που την απέρριψαν.

Τέλος θα πρέπει να ξεκαθαρίσει τι ακριβώς θέλει για το θέμα των λαθρομεταναστών. Όταν συλλαμβάνονται τι προτείνει η Χρυσή Αυγή να τους κάνουμε.