Στους δακρυσμένους Εύζωνες ο Μπεγλίτης.

Ύμνοι Μπεγλίτη για τους Εύζωνες της Προεδρικής Φρουράς ,οι οποίοι παρά τους τόνους …δακρυγόνων και χημικών που έριχναν τα ΜΑΤ στο Σύνταγμα κατά τη διάρκεια των τελευταίων επεισοδίων παρέμειναν τη θέση τους.

“Πρόσφατα όλη η Ελλάδα, αλλά και εκτός Ελλάδας, όλος ο κόσμος, είχε στα μάτια του την εικόνα, των Ευζώνων μας μπροστά στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη. Δίπλα τα απαράδεκτα και από όλους καταδικαστέα εκείνα επεισόδια. Και όμως, παρά τη δύσκολη ατμόσφαιρα που είχε δημιουργηθεί, οι Εύζωνοί μας, με τα δάκρυα στα μάτια έμειναν εκεί, πιστοί στο καθήκον. Όχι απλά το στρατιωτικό καθήκον, αλλά το εθνικό. Ζωντανοί υπερασπιστές όλων εκείνων που μας κάνουν υπερήφανους, όλων εκείνων, για τα οποία αξίζει να είμαστε υπερήφανοι”,είπε ο ΥΕΘΑ Πάνος Μπεγλίτης κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη Προεδρική Φρουρά. Να έδινε και καμιά τιμητική άδεια ,καλά θα ‘ταν.

Υποσχέθηκε πάντως στους εργαζόμενους στη Προεδρική Φρουρά ,τους οποίους χαρακτήρισε καλλιτέχνες, ότι θα προσπαθήσει να επιλύσει τα προβλήματα ελλείψεως προσωπικού που έχουν με μετατάξεις προσωπικού από άλλες υπηρεσίες.