Στρατιωτικοί υπέρ των κοινωνικών αντιδράσεων στα οικονομικά μέτρα.

Με ανακοίνωσή του ο ΣΥΣΜΕΔ,εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση των ένστολων προς τους εργαζόμενους που την Τετάρτη βγαίνουν στους δρόμους. Τη προηγούμενη ημέρα Τρίτη 14 Δεκεμβρίου,συγκέντρωση έχουν προγραμματίσει οι αστυνομικοί. Η ανακοίνωση του ΣΥΣΜΕΔ:

Οι Έλληνες στρατιωτικοί, αναπόσπαστο κομμάτι της Ελληνικής κοινωνίας και εργαζόμενοι με εγγενείς ιδιαιτερότητες, δέχθηκαν πρώτοι απ΄ όλους τους εργαζόμενους, και αναμένεται να δεχθούν περαιτέρω, όπως εσείς, οι λοιποί εργαζόμενοι του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, ανηλεή επίθεση στα εισοδήματά τους, θέτοντάς τους εκτός οικογενειακού προϋπολογισμού. Οι Έλληνες στρατιωτικοί εργαζόμενοι κάτω από δύσκολες και αντίξοες συνθήκες, διασφαλίζουν νύχτα και μέρα, από στεριά, αέρα και θάλασσα την εθνική ανεξαρτησία και την εδαφική ακεραιότητα της Χώρας μας και εξασφαλίζουν στον Ελληνικό λαό εκείνες τις αναγκαίες προϋποθέσεις της ειρήνης και της ανεξαρτησίας που απαιτούνται για την προκοπή του.
Πλήρως απογοητευμένοι από την παρούσα κατάσταση, θα θέλαμε να τονίσουμε, με όλες τις δυνάμεις μας, ότι οι Έλληνες στρατιωτικοί συστρατεύονται στο αυτονόητο αίσθημα δικαίου που κάθε Έλληνας πολίτης νιώθει σήμερα, και τάσσονται συμπαραστάτες στον αγώνα του.
Διασφαλίστε τα δικαιώματά σας.
Ευχαριστούμε, ολόψυχα, για τον αγώνα που δίνετε.