Τελείωσαν τα λεφτά μισθοδοσίας για τις θέσεις εξωτερικού;

Της …κακομοίρας γίνεται για τοποθετήσεις εξωτερικού στο ΥΕΘΑ,αλλά φαίνεται ότι οι ενδιαφερόμενοι δεν γνωρίζουν …τη πάσα αλήθεια. Πληροφορίες μας από το ΓΕΣ μας λένε ότι ακόμη και γι΄ αυτό το μήνα πολύ ,μα πολύ δύσκολα θα βρεθούν χρήματα για τις πληρωμές των αξιωματικών που υπηρετούν στο εξωτερικό! Οι οποίοι αξιωματικοί έχουν υποστεί ήδη δραματικές περικοπές που έχουν άμεση επίπτωση όχι μόνο στο βιοτικό τους επίπεδο αλλά και στην άσκηση των καθηκόντων τους. Τα οποία επιβάλουν να καλούν συναδέλφους άλλων χωρών σε δείπνα ,γεύματα κλπ ,γιατί πολύ απλά και αυτοί τους προσκαλούν! Όλα αυτά είναι αδύνατον να καλυφθούν μετά από τις περικοπές που έχουν υποστεί.

Γι΄ αυτούς τους λόγους έχουν υπάρξει περιπτώσεις που αξιωματικοί έχουν ζητήσει ακόμη και τον πρόωρο επαναπατρισμό τους!Γι΄ αυτό μην…σκοτώνεστε παιδιά.

Και καλά αυτοί που υπηρετούν σε πρεσβείες και άλλες θέσεις επιτελικές. Κόβουν τις δημόσιες σχέσεις θα πείτε και τα βολεύουν,αν και αυτό δεν είναι το ζητούμενο. Με τους στρατιωτικούς που υπηρετούν σε δύσκολες και επικίνδυνες περιοχές ,όπως το Κόσσοβο και το Αφγανιστάν τι γίνεται; Μαθαίνουμε ότι οι πληρωμές προς το παρόν καθυστερούν πολύ… Προς Θεού,υπάρχει κι ένα όριο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ  ΑΚΟΜΗ:

Ο στρατός κόβει πολεμοφόδια για να πληρώσει τη ΔΕΗ!

Αναπόφευκτη η αύξηση της θητείας,κατά το ΥΦΕΘΑ.Τι είπε