Τι είπε στη Βουλή για την τάφρο στον Έβρο,ο Αντώνης Σαμαράς

Στην κατασκευή της τάφρου στον Έβρο ,έργο που κάνει εξ ολοκλήρου ο Στρατός, αναφέρθηκε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς ,στην ομιλία του στη Βουλή.

Το έργο που είχε ξεκινήσει ο πρώην Α/ΓΕΣ Φ.Φραγκούλης, “πήρε ψήφο εμπιστοσύνης” από τον Αντώνη Σαμαρά,ο οποίος είπε ότι το έργο πρέπει να συνεχιστεί.

Ο κ.Σαμαράς αναφέρθηκε στην τάφρο,στο κομμάτι της ομιλίας του που είχε να κάνει με τον νόμο της ιθαγένειας και το πρόβλημα λαθρμετανάστευσης.

Είπε ο κ.Σαμαράς:

“Για το Νόμο της Ιθαγένειας –επειδή ακούστηκε- την άποψή μας τη γνωρίζετε. Από την αρχή είπαμε ότι αυτός ο νόμος είναι λάθος, είναι επικίνδυνος και δεσμευτήκαμε πως, όταν θα γίνουμε κυβέρνηση, εμείς θα τον καταργήσουμε.
Δεν λέμε αυτό να γίνει, οπωσδήποτε τώρα, στη θητεία αυτής της μεταβατικής κυβέρνησης. Εμείς θέλουμε αυτή η κυβέρνηση να επιτύχει το σκοπό της και δεν θα δημιουργήσουμε αχρείαστα προβλήματα. Το Νόμο για την Ιθαγένεια, που λειτουργεί ως «μαγνήτης» για λαθρομετανάστες, θα τον καταργήσουμε, έτσι κι αλλιώς, εμείς μετά.
Αντίθετα, άλλα μέτρα που αφορούν τη λαθρομετανάστευση, αλλά και τη δημόσια ασφάλεια πρέπει να προχωρήσουν και να έχουν τη στήριξη όλων. Όπως για παράδειγμα τα έργα στον Έβρο. Που, ήδη, έχουν ξεκινήσει και δεν πρέπει να μείνουν στη μέση”.

Το έργο της διάνοιξης της τάφρου,βρίσκεται περίπου στο μέσον,αλλά προχωρά με πολύ γοργούς ρυθμούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΜΑΧΗ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΠΛΟΙΩΝ