Το «ενοχλητικό» Σαββατοκύριακο του κ.ΥΦΕΘΑ στην Αγία Μαρίνα

Στο “στόχαστρο” ο ΥΦΕΘΑ Δημήτρης Ελευσινιώτης, για το Σαββατοκύριακο που πέρασε στο θέρετρο του ΠΝ στην Αγία Μαρίνα.

Η παρουσία του ΥΦΕΘΑ στην Αγία Μαρίνα κρίθηκε από πολλούς “προκλητική” για τους εξής λόγους:

•σύμφωνα με όσα αναφέρουν πολλοί που βρέθηκαν το Σαββατοκύριακο στην Αγία Μαρίνα, ο ΥΦΕΘΑ είχε “δεσμεύσει” έξι σπίτια ανωτάτων,στα οποία διέμεναν δύο αξιωματικοί συνεργάτες τους και στα υπόλοιπα τρία συγγενικά του πρόσωπα.

•μετακινείται εντός του θέρετρου με το υπουργικό αυτοκίνητο και συνοδεία των βατραχανθρώπων της ΔΥΚ που αποτελούν την ασφάλειά του.

•και σ΄ όλα προσθέτουν ότι υπάρχουν πληροφορίες ότι ο ΥΦΕΘΑ πιέζει για να ανακαινιστεί το σπίτι που μένει στην Αγία Μαρίνα. Πέρυσι είχε ανακαινιστεί το σπίτι του Αρχηγού στη ΘΑΝ και σύμφωνα με πληροφορίες είχε κοστίσει 150.000 ευρώ,τα οποία οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι είχαν καλυφθεί από νατοϊκά κονδύλια.

Για τα υπόλοιπα λογικά αναμένουμε απαντήσεις. 

Τι ακριβώς έφθασε με τη μορφή καταγγελίας στο Onalert

«
Παρόλες τις προτροπές και τα διαγγέλματα του Πρωθυπουργού Α. Σαμαρά ώστε να μην προκαλούν τα μέλη της Κυβέρνησης του με την συμπεριφορά τους και τις πράξεις τους, ο ΥΦΕΘΑ Ελευσινιώτης έρχεται να προκαλέσει τον κόσμο του ΠΝ με την συμπεριφορά του σαν «μόνιμος παραθεριστής» στο Θέρετρο Αξιωματικών της Αγίας Μαρίνας αφού έχει δεσμεύσει 6 σπίτια ανωτάτων ώστε να παραθερίζουν ταυτόχρονα μ’ αυτόν «φιλοξενούμενοι» ο Υπασπιστής του, ένας Ανθυποπλοίαρχος κάνοντας χρέη «Μπάτλερ», ένας άλλος Ανθυποπλοίαρχος που είναι και ανιψιός του, καθώς και τρείς οικογένειες από την Σαλαμίνα!!!! 
Λαμβανομένου υπόψη ότι στα 6 αυτά σπίτια, έχασαν το δικαίωμα τους να παραθερίσουν νόμιμοι δικαιούχοι Αξιωματικοί με τις οικογένειες τους.
Η άλλη πρόκληση αλλά και δυσαρέσκεια του κόσμου που παραθερίζει στο Θ.Α.Ν., είναι η Ναπολεόντεια συμπεριφορά του στις μετακινήσεις του μέσα στο Θέρετρο. 
Ενώ όλοι μετακινούνται με τα πόδια για όλες τους τις δραστηριότητες φαγητό μπάνιο κλπ, ο ΥΦΕΘΑ Ελευσινιώτης μετακινείται με το Υπουργικό αυτοκίνητο παντού έχοντας μαζί του πάντα την ασφάλεια του που αποτελείται από μονίμους Βατραχανθρώπους της Διοίκησης Υποβρυχίων Καταστροφών!!!!!. Αλήθεια νιώθει ότι κινδυνεύει από κανέναν ????
Αλήθεια ενώ ο ΥΕΘΑ και ο ΥΦΕΘΑ Καράμπελας για την ασφάλεια τους διαθέτουν τους εντεταλμένους από το νόμο αστυνομικούς που τους παρέχει η πολιτεία, γιατί ο ΥΦΕΘΑ Ελευσινιώτης χρησιμοποιεί Βατραχανθρώπους? Μήπως περισσεύουν από την Δ.Υ.Κ.?? ή είναι στόχος και δεν το ξέρουμε??
Το άλλο μεγάλο θέμα που έχει προκύψει και έχει φέρει σε πολύ δύσκολη θέση Αξιωματικούς που χειρίζονται «Νατοϊκά κονδύλια» καθώς και τον Διοικητή και Υποδιοικητή της Ναυτικής Βάσης Νοτίου Ευβοϊκού είναι οι παράλογες και εκτός πραγματικότητας απαιτήσεις του σε χρήματα ώστε να ανακαινίσει το σπίτι που διαμένει διότι δεν ικανοποιεί τις «ανάγκες» του. Γνωρίζοντας τον τρόπο που σαν Αρχηγός ανακαίνισε πέρσι το οίκημα του στο ΘΑΝ ξοδεύοντας μεγάλα χρηματικά ποσά (λέγεται 150.000€ από Νατοϊκά Κονδύλια) πιέζει σε αφάνταστο σημείο και αντλεί σημαντικά ποσά από τον σχεδόν ανύπαρκτο προϋπολογισμό του ΠΝ για να κάνει μια παραθεριστική κατοικία «Παλάτι».
Όλα τα παραπάνω τα γνωρίζει ο Αρχηγός του Ναυτικού?????
Του έχουν υποβάλλει τις δαπάνες για την ανακαίνιση του σπιτιού του ΥΦΕΘΑ????
Ο Πρωθυπουργός Α. Σαμαράς γνωρίζει τις δραστηριότητες του Υφυπουργού του????
Ο κ. Βενιζέλος που τον πρότεινε νιώθει περήφανος με τέτοιες συμπεριφορές??? «
.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ 

Τι απαντούν «κύκλοι του ΥΦΕΘΑ» Δημήτρη Ελευσινιώτη για το «ενοχλητικό Σαββατοκύριακο» στην Αγία Μαρίνα