Τρώνε …ληγμένα τρόφιμα στο ΚΕΝ Αυλώνας;

κυβερνητικός εκπρόσωπος - Ουκρανία

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Καταγγελία σοκ από το Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων ,η οποία έφθασε από Αυλώνα. Μεταφέρουμε την καταγγελία προς διερεύνηση από το ΓΕΣ:

“Σε νεώτερη ανταπόκριση των φαντάρων που υπηρετούν στην Αυλώνα μας αποκάλυψαν ότι πρόσφατα υποχρεώθηκαν να φάνε κρέατα που είχαν λήξει εδώ και τρείς μέρες!

Μάλιστα, φαντάροι που έκαναν αγγαρεία στα μαγειρεία, και οι οποίοι με δική τους πρωτοβουλία πέταξαν στα σκουπίδια ληγμένα κοτόπουλα και κρέατα, θεωρώντας αυτονόητο ότι έπρεπε να προστατεύσουν την υγεία των συναδέλφων τους, αντιμετώπισαν την οργή των αξιωματικών. Οι τελευταίοι απείλησαν τους φαντάρους με τιμωρία γιατί πέταξαν τα ληγμένα τρόφιμα και τους διέταξαν τα εξής: «όταν υπάρχουν ακατάλληλα κρέατα και κοτόπουλα θα καθαρίζετε το πιο βρώμικα σημεία και θα μαγειρεύετε κανονικά το υπόλοιπο τμήμα»! 

Βεβαίως, τρομερή εντύπωση και συνάμα, αγανάκτηση προκάλεσαν στην κοινή γνώμη οι αρχικές καταγγελίες των νεοσύλλεκτων συναδέλφων από το ΚΕΝ Αυλώνας σχετικά με τις απαράδεκτες και επικίνδυνες συνθήκες που επικρατούν στα μαγειρεία του Κέντρου Εκπαίδευσης, αφού αποδεικνύεται ότι ο ελληνικός στρατός αδυνατεί να προσφέρει ένα πιάτο φαγητό στους στρατευμένους”.

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τα αυτόνομα θαλάσσια drones
ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

Μητσοτάκης και Δένδιας εντυπωσιάστηκαν από επίδειξη αυτόνομων θαλάσσιων drones του MIT στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων

«Φέρνουμε τους δοκίμους μας σε επαφή με τη νέα επιχειρησιακή πραγματικότητα και την πατρίδα μας στη νέα εποχή» τόνισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας