Χοτ ντογκ τέρμα στον Έβρο!

Τελικά χρειάζεται και καμιά καταγγελία από το Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων…Θυμάστε την υπόθεση με τα χοτ ντογκ με τα οποία κάποιοι στο Δέρειεο Έβρου έκαναν χρυσές δουλειές στη πλάτη των στρατιωτών; Φαίνεται ότι η φασαρία που έκανε το Δίκτυο έπιασε τόπο.
Μας ενημερώνει με ανακοίνωσή του:

Σχετικά λοιπόν με την υπόθεση με το φαγητό στο φυλάκιο Δέρειο Έβρου, όπου όπως είχαν καταγγείλει στρατευμένοι, υπαξιωματικός πουλούσε μέσω του ΚΨΜ hot dog στους φαντάρους με υλικά των μαγειρείων που προορίζονταν για τη σίτιση των στρατιωτών. Σύμφωνα με τους στρατευμένους, μετά την καταγγελία υπήρξε βελτίωση τόσο στη σίτιση σε ποσότητα και ποιότητα, κάτι πολύ σημαντικό αν λάβουμε υπόψη το γεγονός πως η μία περίπολος αθροιστικά είναι πάνω από 10 χιλιόμετρα τη μέρα, όσο και στην εν γένει συμπεριφορά των αξιωματικών απέναντι στους οπλίτες.
Είναι χαρακτηριστικό πως ο καταγγελλόμενος υπαξιωματικός δεν ανέλαβε υπηρεσία για τις αμέσως επόμενες εβδομάδες.
Πληροφορίες από το φυλάκιο λένε πως ο εν λόγω υπαξιωματικός πρόκειται να περάσει από Ένορκη Διοικητική Εξέταση(ΕΔΕ) μετά από την καταγγελία σε βάρος του για τη διαχείριση των τροφίμων και του ΚΨΜ.
Ζητάμε από το ΓΕΣ να μας ενημερώσει εάν ισχύουν οι παραπάνω πληροφορίες και σε ποιο στάδιο βρίσκονται οι έρευνες για τις καταγγελίες,
Τέλος, χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως η πλειοψηφία των φαντάρων στο φυλάκιο, σχολίασε θετικά τη δημοσίευση των αυθαιρεσιών, καθώς η κοινωνία πληροφορήθηκε την αλαζονεία και την αυθαιρεσία κάποιων αξιωματικών στο Δέρειο, σπάζοντας το κλίμα της «απομόνωσης» και τη λογική της ατιμωρησίας.