Άκρα του τάφου σιωπή για τις «συγγενικές» προσλήψεις των χρυσαυγιτών ευρωβουλευτών

Απόλυτη σιωπή από τη Χρυσή Αυγή για τα δημοσιεύματα που αποκάλυψαν ότι οι ευρωβουλευτές της -δύο από τους οποίους είναι απόστρατοι στρατηγοί- έχουν προσλάβει στα επιτελεία τους συγγενικά τους πρόσωπα.

Το δημοσίευμα -του Πρώτου Θέματος- υπάρχει από την Κυριακή. Και οι συνήθως “λαλίστατοι” χρυσαυγίτες δεν έχουν ακόμη πει το παραμικρό γι΄αυτό το θέμα.

Είναι μόνο οι απόστρατοι χρυσαυγίτες που προσέλαβαν συγγενείς ή “φίλους”; Όχι βέβαια. Αλλά όταν παριστάνεις τον εξυγιαντή και αυτόν που υποτίθεται έρχεται να …ανατρέψει το κατεστημένο δεν κάνεις τόσο εξώφθαλμες γκάφες. Αν και δεν νομίζουμε ότι πρόκειται περί γκάφας .

Δεν πρόκειται για μια ιστορία “παραπολιτικής”. Πρόκειται για μια ακόμη ένδειξη αυτού που σταθερά υποστηρίζαμε και από το Onalert. Η Χρυσή Αυγή μόνο …αντισυστημική δεν είναι. Αντιθέτως.

Αναμένουμε τις όποιες εξηγήσεις των δύο στρατηγών. Όπως αναμένουμε -μάταια μέχρι τώρα- και την άποψή τους για όσα αποκαλύφθηκαν μετά από την εκλογή τους για το “ένδοξο” παρελθόν της οργάνωσης – κόμμα στην οποία αποφάσισαν να ενταχθούν.

Διαβάστε ακόμη:

«Και τώρα τι θα κάνουμε χωρίς τον Κασιδιάρη»; Πολλά πρέπει να γίνουν για τη ΧΑ


Επιστολές παντοτινής πίστης στον Χίτλερ έστελνε ο Παππάς σε «εκλεκτό» του Αδόλφου!

Φωτό απλή επιβεβαίωση του νεοναζιστικού προσώπου της ΧΑ αφιερωμένες στους παραπλανημένους