Αλκιβιάδης Στεφανής: Αλλαγή ηγεσίας στην 98 ΑΔΤΕ παρουσία Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας [pics]

Η τελετή παράδοσης και παραλαβής της Στρατιωτικής Διοίκησης Λέσβου από τον απερχόμενο αντιστράτηγο Αναστάσιο Σπανό στον νέο υποστράτηγο Δημήτρη Τσιμπίδη πραγματοποιήθηκε σήμερα στην έδρα του Σχηματισμού στη Μυτιλήνη και ο ΥΦΕΘΑ Αλκιβιάδης Στεφανής έδωσε το «παρών». 

Στο περιθώριο της τελετής ο υφυπουργός επισκέφθηκε στην έδρα τους τον δήμαρχο Μυτιλήνης Στρατή Κύτελη και τον περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Κώστα Μουτζούρη. Πριν την αναχώρηση του από τη Μυτιλήνη, ο κ. Στεφανής θα επισκεφθεί το προσκύνημα του Ταξιάρχη στο Μανταμάδο.

Η ανακοίνωση του ΥΠΕΘΑ

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής, σήμερα, Τρίτη 9 Μαρτίου 2021, επισκέφθηκε τη Μυτιλήνη, όπου παρέστη στην τελετή αλλαγής Διοίκησης της 98 Ανώτερης Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής (ΑΔΤΕ) από τον Αντιστράτηγο Αναστάσιο Σπανό, νέο Διοικητή του Γ΄ Σώματος Στρατού (Γ΄ ΣΣ), στον Υποστράτηγο Δημήτριο Τσιπίδη.

Κατά την παραμονή του, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κ. Κώστα Μουτζούρη, τον Αντιπεριφερειάρχη Μεταναστευτικής Κρίσης κ. Δημήτριο Κουρσουμπά, τον Δήμαρχο Μυτιλήνης κ. Ευστράτιο Κύτελη, τον Αντιδήμαρχο Γέρας κ. Παράσχο Μανούσο, τον Πρόεδρο Κοινότητας Μόριας κ. Ιωάννη Μαστρογιάννη και τον Πρόεδρο Κοινότητας Παναγιούδας κ. Ευάγγελο Βιόλατζη.