Απίστευτο βίντεο! Όταν ένας απλός άνθρωπος πετάει με F16

Για πολλούς ειναι ένα όνειρο που θα παραμείνει ανεκπλήρωτο, ωστόσο για τον φωτογράφο Μπλερ Μπάντινγκ, το όνειρο έγινε πραγματικότητα οταν πέταξε με το thunderbird F-16 της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ.

Ο τυχερός φωτογράφος βρίσκεται στη θέση του συγκυβερνήτη του Thunderbird στην Αριζόνα, και όπως θα δείτε στο βίντεο η αντίδραση του ειναι εκπληκτική.

Κατα την διάρκεια της απογείωσης του αεροσκάφους το βλέμμα του Μπάντινγκ ειναι ανάμεσα σε ενα βλέμμα πραγματικού τρόμου και χαράς.
Ενώ ο επαγγελματίας πιλότος κάνει ακροβατικά η αντίδραση του Μπάντινγκ αλλάζει διαρκώς, αν και φαίνεται να παραμένει πάντα σταθέρά ανάμεσα στα δύο άκρα, την χαρά και τον τρόμο!

Ακούμε τον Μπάντινγκ να φωνάζει «Θεε μου, τι έχω κάνει, αυτο ειναι φανταστικό, άραγε πόσο να αντέξω πριν λυποθυμήσω!»

Στο μπλογκ του ο Μπάντινγκ γράφει, «για όλους εσας που έχετε αναρωτηθεί πώς ειναι να ξυπνάς το πρωί και να ξέρεις οτι θα πεταξεις με τα Thunderbird, θα σας πω…»

ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ!

Και προσθέτει » Τώρα θα προσπαθήσω να σας εξηγήσω πώς ειναι οταν πετάς με 9G.
Κατ’αρχάς δεν ειναι άνετο, ουτε κατα διάνοια. Ένοιωθα οτι το πρόσωπο μου άρχισε να λιώνει καθώς η επιδερμίδα απο τα μάγουλα μου έφτασε μέχρι το στόμα μου!
Ο τρόπος που έβλεπα ήταν το επόμενο. Άρχισα να χάνω τα χρώματα, πρώτα τα κόκκινα, μετα τα πράσινα. Άκουγα τον πιλότο που ανέπνεε και προσπαθούσα να τον αντιγράψω όσο καλύτερα μπορούσα.»

Στην παραπάνω φωτογραφία ο Μπαντινγκ βρισκεται… ανάποδα καθώς ο πίλότος πραγματοποιεί εντυπωσιακά ακροβατικά με το Thunderbird.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

40 χρόνια F – 16: Το αεροσκάφος «μπεστ- σέλερ» – ΒΙΝΤΕΟ

Στο πιλοτήριο Eurofighter Typhoon της RAF – ΒΙΝΤΕΟ