Η κάμερα στο κράνος κατέγραψε πραγματική σκηνή μάχης στο Αφγανιστάν!- ΒΙΝΤΕΟ

Επιμέλεια- Μετάφραση OnAlert.gr

Ένας Αμερικανός στρατιώτης δημοσιεύει ένα σπάνιο βίντεο μάχης στο Αφγανιστάν «για να μάθουν οι αδαείς πως είναι να βρίσκεσαι στην πρώτη γραμμή πυρός».

Η μάχη ξέσπασε αναπάντεχα στην επαρχεία Λογκάρ του Αφγανιστάν καθώς η ομάδα περιπολίας των Αμερικανών βρισκόταν σε μια θεωρητικά ασφαλή ζώνη. Κατά τη διάρκεια της περιπολίας, έπεσαν πάνω σε μια ομάδα Ταλιμπάν που σκόπευε να καταστρέψει ένα κατασκοπευτικό μπαλόνι του αμερικανικού στρατού, το οποίο εκείνη την ώρα πετούσε καταγράφοντας από ψηλά τις δραστηριότητες στην περιοχή. Τότε ξέσπασε μάχη με πυκνά πυρά μέσα σε δενδρόφυτη περιοχή.

Ο στρατιώτης που έφερε μια κάμερα στο κράνος του παραλίγο να καταγράψει τον θανάσιμο τραυματισμό του. «Είδα τον πρώτο άντρα να γονατίζει τοποθετώντας το RPG στον ώμο του, και να στοχεύει απευθείας σε μένα 15 περίπου μέτρα μακριά. Δεν είμαι σίγουρος αν ήταν τύχη, αλλά έριξα εγώ πρώτος και τον πέτυχα δύο φορές. Η υπόλοιπη ομάδα μπήκε στη μάχη αμέσως μετά.»

Η μάχη, που δεν γνωρίζουμε καθώς δεν μας ενημερώνει ο ανώνυμος στρατιώτης πότε συνέβη, κατέληξε με τρεις Ταλιμπάν νεκρού και καμία απώλεια για τους Αμερικανούς. Το βίντεο αναμένεται να χρησιμοποιηθεί στο ντοκυμαντέρ που βρίσκεται στο στάδιο της παραγωγής αυτόν τον καιρό με προσωρινό τίτλο «the war in Afghanistan from the soldiers’ point of view»

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί, όπως δημοσιεύτηκε στο Funker530

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ζωή του μοναδικού τρανσέξουαλ πεζοναύτη – ΒΙΝΤΕΟ

Τέτοιο άγημα ΔΕΝ έχετε ξαναδεί! ΒΙΝΤΕΟ

Οι απίστευτες πιρουέτες της φρουράς στο Μπάκιγχαμ! – ΒΙΝΤΕΟ