Δεν του δίνουν μετάθεση γιατί είναι καλός …μπάρμαν!!!

Πολλά έχουμε ακούσει για την “εκμετάλλευση” των επαγγελματικών προσόντων στρατιωτών από τους διοικητές τους.

Δεν του δίνουν μετάθεση γιατί είναι καλός …μπάρμαν!!!

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Πολλά έχουμε ακούσει για την “εκμετάλλευση” των επαγγελματικών προσόντων στρατιωτών από τους διοικητές τους.

Συνήθως αναζητούνται στρατιώτες που πιάνουν τα χέρια τους, είναι καλοί οικοδόμοι και τεχνίτες. Να όμως που πλέον ο στρατός αναζητά και καλούς …μπάρμεν!!!

Η υπόθεση ενός στρατιώτη στη Σάμο που διακαιούται να πάρει μετάθεση στο τόπο καταγωγής του δεν ξέρουμε αν είναι για γέλια ή για κλάματα. Σύμφωνα με επιστολή καταγγελίας που έλαβε η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ, σ ο διοικητής της μονάδας αρνείται να προωθήσει τα δικαιολογητικά που του προσκόμισε ο στρατιώτης , διεκδικώντας μετάθεση κοντά στον τόπο καταγγωγής του για κοινωνικούς λόγους. Ο στρατιώτης χρησιμοποιείται στη Λέσχη Αξιωματικών του νησιού, έχοντας» ενθουσιάσει» τους ανωτέρους του με τις επαγγελματικές του ικανότητες, ως μπάρμαν. Αντί λοιπόν ο διοικητής να εφαρμόσει τις σχετικές διαταγές του ΓΕΣ, μπλοκάρει τη μετάθεση του, επιδιώκοντας να τον κρατήσει τις Γιορτές στην Λέσχη Ανξιωματικών για να ποτά, υποσχόμενος ότι θα πάρει μετάθεση μετά τις 10 Ιανουαρίου!

Ο στρατιώτης είναι παιδί τετραμελούς οικογένειας, και ο πατέρας του έχει αναπηρία 80 %.    

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ενημέρωση στην ΑΣΔΙΘ.
ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

Ηλεκτρονικός πόλεμος, παραγωγή drones και διεθνείς συνεργασίες στο επίκεντρο της ΑΣΔΙΘ για το επόμενο εξάμηνο

Η Ανώτατη Στρατιωτική Διοίκηση Θράκης (ΑΣΔΙΘ) παρουσίασε τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες που έχουν προγραμματιστεί για τους επόμενους μήνες