Δυστύχημα στη Λιβύη: Ο Α/ΓΕΕΘΑ Φλώρος μετέβη στο 401 ΓΣΝΑ και στο 251 ΓΝΑ και ενημερώθηκε για τους τραυματίες

Ο Α/ΓΕΕΘΑ Φλώρος πραγματοποίησε επίσκεψη διάρκειας περίπου μίας ώρας τόσο στο 401 ΓΣΝΑ όσο και στο 251 ΓΝΑ προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση των τραυματιών.

Φλώρος

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Αρχηγός Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας Στρατηγός (Α/ΓΕΕΘΑ) Κωνσταντίνος Φλώρος επισκέφτηκε το 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών αλλά και το 251 Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση των τραυματιών της ελληνικής ανθρωπιστικής αποστολής που είχε αναπτυχθεί στη Λιβύη για να συνδράμει στις επιχειρήσεις υποστήριξης των πληγέντων από την κακοκαιρία Daniel.

Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΙ, οι περισσότεροι από τους τραυματίες μεταφέρθηκαν στο 401 ΓΣνΑ, ωστόσο υπάρχουν δύο τραυματίες στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας και ένας ακόμα τραυματίας στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών, ενώ ο 14ος τραυματίας έχει παραμείνει στη Λιβύη, με ένα κάταγμα στο γόνατο και βρίσκεται εκτός κινδύνου.

Ο Α/ΓΕΕΘΑ Φλώρος πραγματοποίησε επίσκεψη διάρκειας περίπου μίας ώρας τόσο στο 401 ΓΣΝΑ όσο και στο 251 ΓΝΑ προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση των τραυματιών, η υγεία των οποίων δεν διατρέχει κάποιον κίνδυνο.

Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τα αυτόνομα θαλάσσια drones
ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

Μητσοτάκης και Δένδιας εντυπωσιάστηκαν από επίδειξη αυτόνομων θαλάσσιων drones του MIT στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων

«Φέρνουμε τους δοκίμους μας σε επαφή με τη νέα επιχειρησιακή πραγματικότητα και την πατρίδα μας στη νέα εποχή» τόνισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας