Εκλογές 2015: Μετά από το «στρατηγό άνεμο» έρχεται ο «στρατηγός άλλοθι»!

Τον “στρατηγό άνεμο” τον είχαμε “γνωρίσει” επί υπουργίας Βύρωνα Πολύδωρα, όταν όλη η Ελλάδα είχε καεί. Αυτές τις ημέρες φαίνεται ότι θα γνωρίσουμε και τον “στρατηγό -άλλοθι”! Όλα ανεξαιρέτως τα κόμματα έχουν βγει …στη γύρα και αναζητούν μανιωδώς απόστρατους ανώτατους στρατιωτικούς για να τους εντάξουν στα ψηφοδέλτιά τους!

Είναι πιο εύκολο από το να έχεις πρόγραμμα για τις Ένοπλες Δυνάμεις, να έχεις ένα “λαμπερό όνομα” στην “κομματική σου μαρκίζα”, για να προσελκύσεις ψηφοφόρους! Αυτή είναι η λογική του παραλόγου ,όλων των κομμάτων εξουσίας. Τα οποία όταν κυβέρνησαν άφησαν τις Ένοπλες Δυνάμεις στην γνωστή τους θέση. Στην γωνία.

Το “κόλπο” με τους στρατιωτικούς το “δουλεύει” βέβαια και η Χρυσή Αυγή η οποία επιδιωκει και την “πολιτική της νομιμοποίηση”. Είναι βέβαιο ότι θα βρεθούν κάποιοι “αγανακτισμένοι” απόστρατοι να της την δώσουν και σ΄ αυτές τις εκλογές.

Σ΄ ότι αφορά στα κόμματα που θα διεκδικήσουν την εξουσία ή τον ρόλο του ρυθμιστή πάντως,μέχρι στιγμής “τρώνε πόρτα” απ΄ όλους τους στρατιωτικούς στους οποίους έχουν απευθυνθεί. Στρατηγοί ,ναύαρχοι και πτέραρχοι που έχουν κατορθώσει να διασώσουν το όνομά τους απαντούν ξερά “όχι” σ΄ όποιο κόμμα τους έχει πλησιάσει, προσφέροντας σε κάποιες περιπτώσεις “γη και ύδωρ”. Και είναι λογικό να απαντά όχι όποιος σέβεται στο ελάχιστο την πορεία του στο στράτευμα. Κόμματα τα οποία “έστιψαν” τις ΕΔ, τις οποίες διαρκώς χρησιμοποιούν για δικό τους όφελος δεν είναι δυνατόν να ζητούν τώρα την “κάθαρσή” τους μέσω απόστρατων.

Η επιχείρηση για τον “στρατηγό άλλοθι” πάντως συνεχίζεται. Και είναι βέβαιο ότι κάποιος θα “τσιμπήσει”.