«Εμπόλεμη ζώνη» η βρετανική εξοχή!

Η γνωστή και πανέμορφη αγγλικη εξοχή εχει αλλάξει όψη για τις ανάγκες μιας ταινίας.  Σε εμπόλεμη ζώνη εχει μετατραπεί η καταπράσινη περιοχή του Οξφορντσάιρ στην Μεγάλη Βρετανία για την νέα ταινία του Αμερικανού ηθοποιού Μπράντ Πίττ.

Ο Πίττ ειναι πρωταγωνιστής στην ταινία ‘Fury’, που εχει φόντο τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και γι’αυτο  ο χρόνος έπρεπε να γυρίσει πίσω.

Οι ηθοποιοί προετοιμάζονται για την ταινία εδώ και μήνες, λαμβάνοντας πάντα και την σωστή εκπαίδευση. Ο Πίττ και οι συμπρωταγωνιστές του έμαθαν να οδηγούν τάνκς μετα απο μια μακράς διαρκείας επίσκεψη σε Αμερικανική βάση στην Καλιφόρνια. Ωστόσο η επίσκεψη στην Καλιφόρνια δεν ηταν αρκετή για τον Πίττ ο οποίος σύμφωνα με πηγές έκανε σαν παίδι στα πλαίσια εκπαιδευσης του σε τεθωρακισμένο στην Μεγάλη Βρετανία. Όπως αναφέρει ο Βρετανικός τύπος «έμοιαζε σαν ενα αγόρι που πραγματοποιούσε το όνειρο του»!

Η ταινία εχει ως επίκεντρο τα μέλη που υπηρετούν σ’ ενα τεθωρακισμένο τύπου Sherman κατα την διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Οι στρατιώτες του τεθωρακισμένου αυτου αντιμετωπίζουν μια τελευταία και εξαιρετικά δύσκολη αποστολή.

Εκατοντάδες ηθοποιοί εχουν κατασκηνώσει στην περίφημη Βρετανική εξοχή  ανάμεσα σε τεθωρακισμένα, στρατιωτικές σκηνές και τάνκς.

Στην φωτογραφία ο Μπράντ Πίττ (Brad Pitt), Σια Λεμπούφ (Shia LaBeouf), Λόγκαν Λέρμαν (Logan Lerman), Μάικλ Πένα (Michael Pena) και ο Τζον Μπερντα (Jon Berntha). Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες τέλη Νοεμβρίου 2014.