Ένοπλες Δυνάμεις: Αυτοί είναι οι νέοι Ανθυπολοχαγοί Στρατιωτικοί Δικαστικοί Γραμματείς

Ανακοινώθηκαν σήμερα τα αποτελέσματα επιτυχόντων Ανθυπολοχαγών που θα γίνουν οι νέοι και νέες Στρατιωτικοί Δικαστικοί Γραμματείς στις Ένοπλες Δυνάμεις, ενώ οι αναλυτικοί πίνακες και η σχετική απόφαση που προκύπτουν από το Προεδρικό Διάταγμα αναρτήθηκαν σήμερα το μεσημέρι στη Διαύγεια.

Πρόκειται συγκεκριμένα για 15 Ανθυπολοχαγούς οι οποίοι πέτυχαν στις εξετάσεις για την κατάταξή τους στο Κοινό Σώμα Στρατιωτικών Δικαστικών Γραμματέων των Ενόπλων Δυνάμεων και που θα καλύψουν ισάριθμες κενές οργανικές θέσεις Αξιωματικών Στρατιωτικών Δικαστικών Γραμματέων.

Οι παραπάνω κατατάσσονται στο Κοινό Σώμα Στρατιωτικών Δικαστικών Γραμματέων των Ενόπλων Δυνάμεων, με 6ετή υποχρέωση παραμονής στις Ένοπλες Δυνάμεις. Ως προς το υφιστάμενο νομικό πλαίσιο, στο Προεδρικό Διάταγμα καθίσταται σαφές ότι ονομάζονται μόνιμοι Ανθυπολοχαγοί του Κοινού Σώματος Στρατιωτικών Δικαστικών Γραμματέων, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 61 του ν.3883/2010 και 11 του π.δ. 115/2013, οι παρακάτω επιτυχόντες κατά τον διαγωνισμό που έχουν τα νόμιμα προσόντα και περιλαμβάνονται στους κυρωμένους με ημερομηνία 16 Μαρ 2021 πίνακες επιτυχόντων και αποτυχόντων, με την εξής σειρά αρχαιότητας, που απορρέει, σύμφωνα με το άρθρο 11 παρ. 4 του π.δ. 115/2013.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ-ΟΥΣΕΣ