Έσπασε το πρωτόκολλο για να πέσει στην αγκαλιά της μητέρας του! – ΒΙΝΤΕΟ

Ήταν η στιγμή που όλοι οι στρατιώτες περιμένουν. Οι στιγμή που έρχεται το τέλος μια αποστολής και παραμένουν μόνο λίγα λέπτα πριν αγκαλιάσεις του δικούς σου.  Ειναι μια συναισθηματικά φορτισμένη στιγμή.

Ενώ λοιπον περίμεναν σε στάση προσοχής, αναμένοντας της τελευταίες τους διαταγές, ξαφνικά ενα τρίχρονο αγοράκι, ο Κούπερ, εμφανίζεται απο το πουθενά! Το αγοράκι τρέχει και πέφτει στην αγκαλιά της μητέρας του, Κάθριν, που εδω και 9 μήνες βρισκόταν στο Αφγανιστάν.

Στο βίντεο που εχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου ο τρίχρονος Κούπερ ήθελε να πάρει την μητέρα του αγκαλιά και πολύ απλά δεν μπορούσε να περιμένει άλλο. Ειναι τόσο απλό. Οι 9 μήνες υπηρεσίας στο Αφγανιστάν ήταν αρκετοί για να… σπάσει ακόμη κα το πρωτόκολλο!
Αφου την πήρε αγκαλιά έκανε και το κρίσιμο ερώτημα: “Μπορούμε να παίζουμε όλη μέρα;”, την ρωτάει.  Με την αγάπη μιας μητέρας, η Κάθριν απάντησε “Bεβαίως! Τι θές να παίξουμε;”

Ο αυστηρός στρατιωτικός κώδικας της τελετής δεν ειχε καμία σημασία για τον μικρό Κούπερ. Οι στρατιωτές του τάγματος της Κάθριν κοιτούσαν αμήχανα, η στιγμή μάνας και γιού έκανε μερικούς να δακρύσουν και άλλους να χαμογελάσουν συγκινημένοι.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ


Πηγή – Daily Mail/KARE
Μετάφραση/Επιμέλεια – OnAlert


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΒΙΝΤΕΟ: Όταν ένας στρατιωτικός σκύλος συνάντησε ενα γατάκι για πρώτη φορά!

ΒΙΝΤΕΟ: Να γυρίσει ο μπαμπάς απο το Αφγανιστάν – Η ευχή ενός παιδιού

Φωτογραφίες που συγκλονίζουν – Τα παιδιά του πολέμου στη Συρία