Ένας 62χρονος γεμάτος Φλόγα

Ο βετεράνος τριαθλητής IRONMAN Τάσος Σταθόπουλος θα αγωνιστεί και πάλι με τη φανέλα του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «ΦΛΟΓΑ»
 
Ο 62χρονος βετεράνος τριαθλητής IRONMAN Τάσος Σταθόπουλος θα αγωνιστεί και πάλι φορώντας τη φανέλα του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «ΦΛΟΓΑ» για την οικονομική του ενίσχυση. 


Παρά την γνωστή μερική αναπηρία του σε δεξί χέρι και πόδι ο Τάσος Σταθόπουλος θα καλύψει όλες τις αποστάσεις του Ultraman Triathlon, που θα ξεκινήσει την Τετάρτη 3 Ιουλίου, στις 12:00 το μεσημέρι, με κολύμπι 10 χιλιομέτρων στην απόσταση Ψάθα – Τέρμα Αλεποχωρίου Αττικής. Ακολούθως, θα ποδηλατήσει τα 420 χιλιόμετρα από Αλεποχώρι μέχρι τη Βάρδα Νομού Ηλείας και επιστροφή στη Κόρινθο.

Από Κόρινθο θα καλύψει τρέχοντας τα 84 χιλιόμετρα για να τερματίσει στον ξενώνα της ΦΛΟΓΑΣ στην Αθήνα τις πρωινές ώρες της Παρασκευής. 
Η όλη προσπάθεια θα διαρκέσει 35-40 ώρες αγωνιστικής δράσης με μικρές παύσεις, ενώ η ποδηλατική διαδρομή και ο δρόμος θα πραγματοποιηθεί επί της παλιάς εθνικής οδού. Συμπαραστάτης στην φιλανθρωπική αυτή προσπάθεια είναι ο Δήμαρχος Μάνδρας Ειδυλλίας Γιώργος Δρίκος ο οποίος στα πλαίσια κοινωνικής αλληλεγγύης της Δημοτικής αρχής προσφέρει οχήματα για το σέρβις και την ασφάλεια του αθλητή, όπως και τα έξοδα μετακίνησης του «πληρώματος συνοδείας» δεδομένου ότι ο Τ. Σταθόπουλος είναι κάτοικος Βιλλίων και αγωνίζεται σαν αθλητής του Δήμου. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι συνοδοί στην υπεράνθρωπη αυτή προσπάθειά του για κάθε βοήθεια θα είναι οι άξιοι Σπαρταθλητές, όπως ο Τάκης Σκουλής (Δάσκαλοs των Ελλήνων δρομέων) και Σπύρος Σπυρόπουλος που αναβίωσαν τρέχοντας τον Φειδιππίδιο άθλο Αθήνα- Σπάρτη- Αθήνα 490 χιλ. 
Ο Τάσος Σταθόπουλος ελπίζει στην ευαισθητοποίηση συγγενών, φίλων, συναθλητών, αθλητικών Συλλόγων και τους καλεί στον κοινό ιερό σκοπό με κατάθεση συμβολικού χρηματικού ποσού τουλάχιστον για ένα από τα συνολικά 514 αγωνιστικά χιλιόμετρα που θα διανύσει. 


Oι αριθμοί λογαριασμού της ΦΛΟΓΑΣ για κατάθεση χρημάτων είναι:
ALPHA BANK 112-00-2002-011686 
EUROBANK 00260063460100128261