Δύο γυναίκες πουλάνε αεροπλάνα στην Ελλάδα!

Γυναίκες παντού. Ακόμη και στις μεγαλύτερες αμερικανικές πολεμικές βιομηχανίες. Η πρόσκληση της Lockheed Martin , της εταιρείας που έχει πουλήσει στην Ελλάδα το 56% του στόλου μαχητικών αεροσκαφών και τα μεταγωγικά C-130, για παρουσίαση των αποτελεσμάτων της στενής της συνεργασίας με την ΕΑΒ, επιβεβαίωσε τη διαπίστωση ότι οι γυναίκες είναι παντού. Την παρουσίαση αυτής της στενής συνεργασίας την έκανε η Miss C-130, η Lorraine Martin,ανήμερα της γιορτής της γυναίκας,εδώ στην Αθήνα.

H Lorraine Martin διορίσθηκε Αντιπρόεδρος για τα προγράμματα C-130, της Lockheed Martin Aeronautics, τον Δεκέμβριο 2010. Σε αυτήν τη θέση, η κα Martin είναι υπεύθυνη για όλους τους επιχειρηματικούς τομείς του προγράμματος C-130 της Lockheed Martin, που συμπεριλαμβάνουν την παραγωγή, ανάπτυξη, συντήρηση, τροποποίηση και αναβαθμίσεις.

Η κα Martin ήταν η Αντιπρόεδρος “Flight Solutions”, στο τμήμα Προσομείωσης, Εκπαίδευσης & Υποστήριξης της Lockheed Martin, και ήταν υπεύθυνη για τα εκπαιδευτικά προγράμματα των πληρωμάτων των αεροσκάφων στον τομέα Ειδικών Επιχειρήσεων της Αμερικανιικής Πολεμικής Αεροπορίας, την εκπαίδευση των πληρωμάτων για τα C-130, την εκπαίδευση πιλότων για F-16, F-22 and F-15, τα συστήματα εξομοιωτών για το Αμερικανικό Ναυτικό, το Σώμα Πεζοναυτών και το εκπαιδευτικό σύστημα του F-35 Lighting II. Επίσης, η κα Martin ηγήθηκε στην επέκταση των εκπαιδευτικών επιχειρήσεων της Lockheed Martin σε πολλά διεθνή εκπαιδευτικά συμβόλαια.

Η Donna Κ. Collins είναι η γυναίκα που ο αμερικανικός αεροναυπηγικός κολοσσός της Lockheed Martin έχει εμπιστευτεί ως διευθύντρια προγράμματος για τα μαχητικά αεροσκάφη F-16 στην Ελλάδα ,τη Πολωνία ,την Ιταλία και τη Χιλή..Η κ. Collins γεννήθηκε 1η Οκτωβρίου στο Οχάιο των ΗΠΑ. Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο του Τέξας το 1984 και το Texas Christian University με πτυχίο MBA το 1990.
Λόγω της θέσης της και της “αποστολής” της επισκέπτεται συχνά την Ελλάδα, η οποία είναι εκ των καλυτέρων πελατων της Lockheed Martin. Το 56% των μαχητικών αεροσκαφών μας προέρχεται απ΄ αυτή την εταιρεία και το σύνολο των μεταγωγικών!