Ο Πρόεδρος στο ορμητήριο των Mirage 2000.

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Ευάγγελος Βενιζέλος και ο Αναπληρωτής Υπουργός Άμυνας κ. Πάνος Μπεγλίτης συνοδεύουν, στην 114 Πτέρυγα Μάχης στη Τανάγρα τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας  Κάρολο Παπούλια κατά την επίσκεψή του στη Μονάδα. Παρόντες θα είναι επίσης ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Πτέραρχος Ιωάννης Γιάγκος και ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος Βασίλειος Κλόκοζας.

Ο κ. Παπούλιας θα επιθεωρήσει άγημα και θα ενημερωθεί για το επιχειρησιακό έργο και τις δραστηριότητες της Μονάδας, στο χώρο του SOR της 331 Μ. Στη συνέχεια, θα μεταβεί στην Στατική Έκθεση αεροσκαφών Μ2000 και Μ2000-5, θα παρακολουθήσει εικονική ταχεία απογείωση από ζεύγος αεροσκαφών Μ 2000-5 και θα επισκεφθεί τον Δορυφορικό Σταθμό Εδάφους.

Η επίσκεψη Παπούλια είναι μία τονωτική ένεση στο ηθικό του προσωπικού αυτή τη δύσκολη περίοδο. Και όταν λέμε δύσκολη για τους πιλότους δεν εννοούμε πρωτίστως τα οικονομικά τους. Αναφερόμαστε σε άλλα πολύ σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην εκτέλεση της αποστολής τους. Αυτά πρέπει να μάθει ο Πρόεδρος κι όχι ότι όλα δουλεύουν ρολόϊ.