Αεροσκάφος της ΠΑ «έκοψε την ανάσα» στους κατοίκους του Ναυπλίου [pics,vid]

Αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας έκανε ξαφνικά την εμφάνισή του στο Ναύπλιο, πραγματοποιώντας ριψοκίνδυνους ελιγμούς στους αιθέρες, με τους κατοίκους του Ναυπλίου αρχικά να τρομάζουν αλλά στη συνέχει;α συνειδητοποίησαν ότι πρόκειται για αεροπορική επίδειξη.

Στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσαν προς τιμήν του Προστάτη της ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας, οι πιλότοι των αεροσκαφών αεροπορικών επιδείξεων της Πολεμικής Αεροπορίας, δίνουν μια «γεύση» από τις εκπληκτικές τους ικανότητες.

Ντόπιοι και επισκέπτες του Ναυπλίου έστρεψαν τα βλέμματα τους στον ουρανό όταν στις 11:30 περίπου ένα αεροσκάφος T-6A TEXAN II «Δαίδαλος» της Ομάδας Αεροπορικών Επιδείξεων της ΠΑ έσχισε τον ουρανό της Αργολικής πρωτεύουσας κάνοντας ελιγμούς πάνω από το Μπούρτζι και την παλιά πόλη του Ναυπλίου.

Δεν ήταν τίποτε άλλο από μια δοκιμαστική επίδειξη της Ομάδας Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους T-6A TEXAN II «Δαίδαλος»  που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Ναύπλιο στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον εορτασμό του προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας Αρχαγγέλου Μιχαήλ και της τελικής αεροπορικής επίδειξης που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο.

Δείτε τρομερά πλάνα:

Πηγή και φωτογραφίες: Argolikes-eidiseis