ΓΕΑ: «Εφοδος» του Α/ΓΕΑ Αντιπτεράρχου Μπλιούμη στην 120 ΠΕΑ [pics]

Στο πλαίσιο των προγραμματισμένων επισκέψεων αλλά και «επιθεωρήσεων» που πραγματοποιεί στις μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας, ο Α / ΓΕΑ Αντιπτέραρχος Μπλιούμης έδωσε «ηχηρό παρών» στην 120 ΠΕΑ.

Ο Αρχηγός Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, τις τελευταίες ημέρες πραγματοποιεί συνεχώς επισκέψεις στο «βαρύ πρόγραμμά» του στις αεροπορικές δυνάμεις της Πολεμικής Αεροπορίας, για να εκτιμήσει και να διαπιστώσει την ετοιμότητά τους, σε μια περίοδο αυξημένων εντάσεων στο Αιγαίο, κάτι που έκανε και στην 120 ΠΕΑ.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του ΓΕΑ:

Την Τετάρτη 22 Μαΐου 2019, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ), Αντιπτέραρχος (Ι) Γεώργιος Μπλιούμης, επισκέφθηκε την 120 Πτέρυγα Εκπαίδευσης Αέρος (120ΠΕΑ), στην Αεροπορική Βάση Καλαμάτας, όπου τον υποδέχθηκαν ο Διοικητής της Διοίκησης Αεροπορικής Εκπαίδευσης, Υποπτέραρχος (Ι) Κωνσταντίνος Γιάνναρος και ο Διοικητής της 120ΠΕΑ, Ταξίαρχος (Ι) Χρήστος Πεταλάς.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο Αρχηγός ενημερώθηκε για τα τρέχοντα θέματα της Μονάδας και για το πρόγραμμα εκπαίδευσης, συνομίλησε με το προσωπικό και τους εκπαιδευόμενους και έδωσε κατευθυντήριες οδηγίες που άπτονται της ασφάλειας πτήσεων και της εκπαίδευσης.

Δείτε φωτογραφίες: