ΓΕΑ: Έθεσαν τους στόχους για τη νέα χρονιά οι Ίκαροι [pics]

Πραγματοποιήθηκε στη Σχολή Ικάρων (ΣΙ), στην Αεροπορική Βάση Δεκέλειας, στο Τατόι, η πρώτη συνεδρίαση του Ανώτατου Αεροπορικού Συμβουλίου (ΑΑΣ) για το 2020

Ίκαροι

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020, πραγματοποιήθηκε στη Σχολή Ικάρων (ΣΙ), στην Αεροπορική Βάση Δεκέλειας, στο Τατόι, η πρώτη συνεδρίαση του Ανώτατου Αεροπορικού Συμβουλίου (ΑΑΣ) για το έτος 2020.

Τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ), Αντιπτέραρχο (Ι) Γεώργιο Μπλιούμη, υποδέχθηκε ο Διοικητής της ΣΙ, Υποπτέραρχος (Ι) Πέτρος Χατζήρης.

Πριν την έναρξη της συνεδρίασης, ο Αρχηγός μίλησε στους Ικάρους και αναφέρθηκε στους βασικούς πυλώνες στρατιωτικής, ακαδημαϊκής και πτητικής εκπαίδευσης της Σχολής, καθώς και στο έργο που επιτελεί το διδακτικό προσωπικό ώστε να δημιουργήσει τους αυριανούς ηγέτες της Πολεμικής Αεροπορίας.

Δείτε φωτογραφίες:

 

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ