ΓΕΑ: Πρόσκληση σε τεχνικό διάλογο για την υποστήριξη και αναβάθμιση των ραντάρ AR-327

Πρόσκληση για ανοικτή, μη δεσμευτική συμμετοχή των ενδιαφερόμενων οικονομικών φορέων σε τεχνικό διάλογο επί του κειμένου της Προδιαγραφής Ενόπλων Δυνάμεων (ΠΕΔ) για την «Εν Συνεχεία Υποστήριξη και Αναβάθμιση RADAR AR-327», απηύθυνε το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας (ΓΕΑ).

Το πεδίο εφαρμογής της Προδιαγραφής Ενόπλων Δυνάμεων είναι ο καθορισμός των τεχνικών απαιτήσεων για τη σύναψη σύμβασης Εν Συνεχεία Υποστήριξης και Αναβάθμισης RADAR AR-327 της Πολεμικής Αεροπορίας, όπως αναφέρεται σχετικά.

Επίσης, το ΓΕΑ απηύθυνε πρόσκληση για ανοικτή, μη δεσμευτική συμμετοχή των ενδιαφερομένων οικονομικών φορέων σε τεχνικό διάλογο για την προμήθεια φυσιγγίων 9mm X 19mm. Οι σχετικές προσκλήσεις αναρτήθηκαν σήμερα στη Διαύγεια.

Παράλληλα, αρμόδιοι επιτελείς του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, πραγματοποίησαν συναντήσεις τις προηγούμενες ημέρες με εκπροσώπους της εταιρείας «EINSA» και της εταιρείας «LAMBDA», για την ενημέρωση σχετικά με επίγειο εξοπλισμό υποστήριξης αεροσκαφών και ελικοπτέρων και συστήματα αυτόνομης αναγνώρισης στόχων και στόχευσης αντίστοιχα.