Η Σχολή Διοίκησης και Επιτελών της Σχολής Πολέμου Πολεμικής Αεροπορίας στην Intracom Defense

Τις εγκαταστάσεις της Intracom Defense (IDE), επισκέφθηκαν οι αξιωματικοί-σπουδαστές από τη Σχολή Διοίκησης και Επιτελών της Σχολής Πολέμου Πολεμικής Αεροπορίας (ΣΔΙΕΠ/ΣΠΠΑ), συνοδευόμενοι από επιτελείς της Σχολής. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των ενημερώσεων σε βασικές και σημαντικές βιομηχανικές δραστηριότητες και υποδομές της χώρας στον χώρο της άμυνας και ασφάλειας.

Στελέχη της εταιρείας υποδέχτηκαν τους αξιωματικούς-σπουδαστές της Σχολή Διοίκησης και Επιτελών και τους ενημέρωσαν εκτός των άλλων, για την συμμετοχή της IDE στα ευρωπαϊκά προγράμματα ανάπτυξης νέων τεχνολογιών και συστημάτων με ιδιαίτερη αναφορά στο μη επανδρωμένο σύστημα LOTUS (Low Observable Tactical Unmanned System).

Επιπλέον, έγινε παρουσίαση προϊόντων και υπηρεσιών για πυραυλικά συστήματα σε χρήση από την Πολεμική Αεροπορία, που κατασκευάζει, προσφέρει και κυρίως εξάγει η εταιρεία σε μεγάλους διεθνείς κατασκευαστές. Επισημάνθηκε ότι η εγχώρια βιομηχανική συμμετοχή σε προγράμματα προμηθειών νέων ή εκσυγχρονισμού υφιστάμενων οπλικών συστημάτων ενισχύει τις δυνατότητες συντήρησης και υποστήριξης αυτών των συστημάτων.

Πηγή / Φωτογραφία ΑΠΕ – ΜΠΕ