Νέοι Ανθυποσμηναγοί: Άπαντες Παρόντες! – ΦΩΤΟ

Οι νέοι Ανθυποσμηναγοί της Πολεμικής Αεροπορίας παρέλαβαν σήμερα τα πτυχία αποφοίτησής τους από την Σχολή Ικάρων, έτοιμοι να κάνουν πράξη το ρητό της Σχολής: να γίνουν καλύτεροι από όσους προηγήθηκαν! Τα πτυχία στους Ανθυποσμηναγούς επέδωσε σε τελετή στην Αεροπορική Βάση Δεκέλειας στο Τατόϊ ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Αντιπτέραρχος (Ι) Χρήστος Χριστοδούλου, ο οποίος στη συνέχεια απευθύνθηκε στους νέους Ανθυποσμηναγούς, δίνοντάς τους κατευθυντήριες οδηγίες για τη μετέπειτα σταδιοδρομία τους.

Στη διάρκεια της τελετής βραβεύτηκαν οι πρωτεύσαντες στην Ακαδημαϊκή Εκπαίδευση, Ανθυποσμηναγός (Ι) Γεωργία Καφαντόγια- Κριεμπαρδή, Ανθυποσμηναγός (ΜΑ) Βασίλειος Καμηλάρης και Ανθυποσμηναγός (ΕΑ) Αθανάσιος Καραμήτρος. Στη Στρατιωτική Εκπαίδευση βραβεύτηκε ο Ανθυποσμηναγός (Ι) Γεώργιος Κεραμιδάς ενώ στον πρωτεύσαντα Ανθυποσμηναγό (Ι) Κεραμιδά επιδόθηκε βραβείο από τον Ιταλό Ακόλουθο Άμυνας στην Ελλάδα, Σμήναρχο Enrico Frasson.

Δείτε στιγμιότυπα από την τελετή ονομασίας των νέων Ανθυποσμηναγών στο ιστορικό αεροδρόμιο Δεκελείας στις φωτογραφίες που έδωσε στην δημοσιότητα το ΓΕΑ.