Παράδοση – Παραλαβή Διοίκησης της 111ΠΜ – ΦΩΤΟ

Τελετή παράδοσης – παραλαβής της Διοίκησης της 111ΠΜ, από τον Σμήναρχο (Ι) Κωνσταντίνο Κελλάρη στον Σμήναρχο (Ι) Δημοσθένη Γρηγοριάδη.

Onalert Newsroom
Παράδοση – Παραλαβή Διοίκησης της 111ΠΜ – ΦΩΤΟ

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

 Την Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016, πραγματοποιήθηκε στην 111 Πτέρυγα Μάχης (111ΠΜ), στην Αεροπορική Βάση Ν. Αγχιάλου, παρουσία του Αρχηγού Τακτικής Αεροπορίας, Αντιπτέραρχου (Ι) Χρήστου Χριστοδούλου, η τελετή παράδοσης – παραλαβής της Διοίκησης της 111ΠΜ, από τον Σμήναρχο (Ι) Κωνσταντίνο Κελλάρη στον Σμήναρχο (Ι) Δημοσθένη Γρηγοριάδη.

Στην τελετή παραβρέθηκαν αντιπροσωπείες Αξιωματικών και Υπαξιωματικών των Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, διατελέσαντες Διοικητές της 111 ΠΜ, απόστρατοι Αξιωματικοί της Πολεμικής Αεροπορίας, καθώς και εκπρόσωποι των τοπικών πολιτειακών και θρησκευτικών Αρχών.











Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πολεμική Αεροπορία - KC-390
ΓΕΑ

KC-390: Υπεγράφη επιστολή πρόθεσης με την Πολεμική Αεροπορία της Πορτογαλίας για την εκπαίδευση και την υποστήριξη

Η συμφωνία αφορά τη διαμόρφωση πλαισίου για την εκπαίδευση, την ανταλλαγή τεχνογνωσίας και την υποστήριξη στη συντήρηση των αεροσκαφών KC-390 που αποκτά η χώρα

Πολεμική Αεροπορία - προσομοιωτές
ΓΕΑ

Στα «χειριστήρια» των μαχητικών F-16 και F-35: Μικροί και μεγάλοι δοκιμάζουν την εμπειρία των πιλότων της Πολεμικής Αεροπορίας στο Σύνταγμα

Η διαδραστική έκθεση θα διαρκέσει έως και την Κυριακή 1η Νοεμβρίου, προσφέροντας παράλληλα ενημέρωση για τη Σχολή Ικάρων