Πολεμική Αεροπορία: C-130 παρέδωσε ανθρωπιστική βοήθεια 6 τόνων για την Λωρίδα της Γάζας

Εκτελέστηκε με επιτυχία η μεταφορά ανθρωπιστικής βοήθειας στο Αμμάν της Ιορδανίας με ένα αεροσκάφος C-130 της Πολεμικής μας Αεροπορίας.

C-130

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Εκτελέστηκε με επιτυχία σήμερα, Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2025, η μεταφορά ανθρωπιστικής βοήθειας στο Αμμάν της Ιορδανίας με ένα αεροσκάφος C-130 της Πολεμικής μας Αεροπορίας, προκειμένου στη συνέχεια να προωθηθεί στη Γάζα με μέριμνα των ιορδανικών αρχών.

Οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, κατόπιν συνεργασίας και συντονισμού με τους αρμόδιους κρατικούς φορείς, συγκέντρωσαν το σύνολο της βοήθειας προς αποστολή και συνέδραμαν στη μεταφορά της με μέσο της ΠΑ, όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του το ΓΕΕΘΑ.

Αεροσκάφος C–130 της ΠΑ μετέφερε φορτίο συνολικού βάρους 6 τόνων που περιλάμβανε ιατροφαρμακευτικό υλικό, καθώς επίσης και είδη ένδυσης, καθαριότητας και ατομικής υγιεινής.

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ