Πολεμική Αεροπορία: Ονομάστηκαν οι νέοι Ανθυποσμηναγοί – Αλλαγή ηγεσίας στο ΚΕΑ [pics]

Σημαντικές εκδηλώσεις έλαβαν χώρα στην Πολεμική Αεροπορία προχθές Δευτέρα και χθες Τρίτη 4 και 5 Ιουλίου αντιστοίχως, καθώς όχι μόνο ονομάστηκαν νέοι Ανθυποσμηναγοί της Σχολής Ικάρων, αλλά ακόμα άλλαξε ηγεσία στο ΚΕΑ, σύμφωνα με σχετικές ανακοινώσεις που έκανε το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας.

Ειδικότερα, στις 4 Ιουλίου 2022, πραγματοποιήθηκε στο Κρατικό Εργοστάσιο Αεροσκαφών (KΕΑ), παρουσία του Διοικητή της Διοίκησης Αεροπορικής Υποστήριξης, Αντιπτέραρχου (Ι) Πέτρου Χατζήρη, η τελετή παράδοσης – παραλαβής της Διοίκησης του ΚΕΑ, από τον Σμήναρχο (ΜΑ) Άγγελο Τσοροβά στον Σμήναρχο (ΜΑ) Παναγιώτη Καλότυχο.  Στην τελετή παραβρέθηκαν διατελέσαντες Διοικητές του ΚΕΑ, το στρατιωτικό και το πολιτικό προσωπικό του εργοστασίου, καθώς και αντιπροσωπεία Αξιωματικών από την Πολεμική Αεροπορία.

Επίσης, στις 5 Ιουλίου 2022, πραγματοποιήθηκε στη Σχολή Ικάρων, στην Αεροπορική Βάση Δεκέλειας, στο Τατόι, η τελετή ονομασίας των νέων Ανθυποσμηναγών.

Ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Αντιπτέραρχος (Ι) Θεμιστοκλής Μπουρολιάς, επέδωσε τα πτυχία αποφοίτησης και στη συνέχεια απευθύνθηκε στους νέους Ανθυποσμηναγούς, δίνοντάς τους κατευθυντήριες οδηγίες για τη μετέπειτα σταδιοδρομία τους. Στη διάρκεια της τελετής βραβεύτηκαν οι πρωτεύσαντες, στην Ακαδημαϊκή και Στρατιωτική Εκπαίδευση.