Σπαρακτικό Ύστατο Χαίρε στον ήρωα Σμηναγό Γιώργο Μπαλταδώρο

Πάνδημο και σπαρακτικό ύστατο χαίρε στον σύζυγο, πατέρα, συνάδελφο και προστάτη του ουρανού του Αιγαίου, τον ήρωα Σμηναγό Γιώργο Μπαλταδώρο, απευθύνουν αυτή την ώρα στο Μορφοβούνι Καρδίτσας. Ραγίζει καρδιές το μήνυμα των δυο παιδιών του «Μπαμπάκα μας, καμάρι μας, θα είσαι πάντα στην καρδιά μας».

Τραγικές φιγούρες η σύζυγός του Μαίρη, οι γονείς του και ο αδερφός του Χρήστος. Η σύζυγός του δεν άντεξε τον πόνο. Κατέρρευσε, όπως ανέφερε η απεσταλμένη του Epsilon στην Καρδίτσα, λίγο πριν ξεκινήσει η κηδεία του.

Λίγο πριν αποχαιρετίσει τον άνθρωπό της, τον πατέρα των παιδιών της, τον άνθρωπο που το 2007 ξεκίνησε το ταξίδι της κοινής τους ζωής. Δεν άντεξε και λιποθύμησε. Χρειάστηκε να την πάρει φορείο για να τη μεταφέρει στο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που βρισκόταν στην εκκλησία για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.Στο πλευρό τους όλοι οι κάτοικοι του χωριού και όχι μόνο. Εκεί είναι σύσσωμη η 331 Μοίρα Παντός Καιρού. 

Παρόντες στην κηδεία ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος με τον αναπλ. Υπουργό Φώτη Κουβέλη, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Βασίλης Κικίλιας και ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης.