ΓΕΕΘΑ: Έτσι θωράκισαν τα σύνορα! Εντυπωσιακό βίντεο από τη δράση των Ενόπλων Δυνάμεων (vid)

Ο Έβρος έμεινε όρθιος! Οι Ένοπλες Δυνάμεις, η Ελληνική Αστυνομία αλλά και οι ακρίτες της Θράκης θωράκισαν με τον καλύτερο τρόπο τα ελληνικά σύνορα

Τουρκία

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Έβρος έμεινε όρθιος! Οι Ένοπλες Δυνάμεις, η Ελληνική Αστυνομία αλλά και οι ακρίτες της Θράκης θωράκισαν με τον καλύτερο τρόπο τα ελληνικά σύνορα και κατάφεραν να βγουν νικητές από αυτή την ασύμμετρη επίθεση.

Τα όνειρα του Ερντογάν πως η ελληνική οριογραμμή θα κατέρρεε με την παραμικρή πίεση διαψεύστηκαν άμεσα. Ο Στρατός και η Αστυνομία, σαν έτοιμοι από καιρό, απέτρεψαν παράνομες εισόδους στη χώρα και κράτησαν την ψυχραιμία τους απέναντι στις τουρκικές προβοκάτσιες.

Συνήγορος του Πολίτη

Με ένα βίντεο διάρκειας 03:55’ το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας παρουσιάζει τις δράσεις των Ενόπλων Δυνάμεων στην αντιμετώπιση της κρίσης στον Έβρο και δείχνει με ντοκουμέντα πως η Τουρκία εργαλειοποίησε χιλιάδες μετανάστες προς όφελος της.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ελλάδα - Κύπρος - Αίγυπτος
ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

Ελλάδα – Αίγυπτος – Κύπρος: «Ταχεία και ενιαία αντίδραση» απέναντι σε κοινές απειλές – Νέα δεδομένα και ψυχρολουσία για την Τουρκία

Η Κοινή Δήλωση μετά τη τριμερή συνάντηση αποτυπώνει τη μετάβαση της τριμερούς συνεργασίας σε ένα περισσότερο επιχειρησιακό μοντέλο