Γιατί ο Α/ΓΕΕΘΑ ,πρέπει να συνεχίσει να twittάρει και γιατί κάποιοι αντιδρούν

Ενοχλημένοι εμφανίζονται κάποιοι από την απόφαση του Α/ΓΕΕΘΑ να αποκτήσει λογαριασμό στο twitter και να τον χρησιμοποιεί ,όταν θέλει να κάτι να ανακοινώσει ή κάτι να πει όπως χθες με αφορμή το ρεπορτάζ του Onalert, για τα όσα ψευδή υποστήριζαν οι Τούρκοι για την πτήση του στο Καστελλόριζο.Πολλοί αντιδρούν δικαιολογημένα και “αγνά” ,γιατί πράγματι δεν είμαστε συνηθισμένοι στην Ελλάδα σε τέτοιες μοιρφές επικοινωνίας. Τουλάχιστον όσοι είναι από ….άντα και πάνω. Και υπάρχουν βέβαια και οι άλλοι που αντιδρούν για άλλους όχι και τόσο αγνούς λόγους.

Δεν παριστάνουμε τους “προχωρημένους”. Αλλά είναι μάλλον …ανώφελο να σοκαριζόμαστε γιατί ο Α/ΓΕΕΘΑ …tweetάρει!

Γιατί δεν αντιδρούμε το ίδιο όταν το κάνει ο SACEUR ας πούμε για παράδειγμα.Ή άλλοι νατοϊκοι αρχηγοί.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θέλουμε, δεν θέλουμε,μας αρέσει ,δεν μας αρέσει έχουν μπει όχι μόνο στη ζωή μας αλλά και στο “επικοινωνιακό παιχνίδι” των ΕΔ . Συνεπώς είναι μάταιο να λέμε ότι εμείς δεν θα το παίξουμε αυτό το παιχνίδι. Το θέμα είναι να το παίζουμε σοβαρά με μέτρο ,αντίληψη και άποψη. Μέχρι στιγμής ο Α/ΓΕΕΘΑ παίζει μ΄ αυτούς τους κανόνες.Και ελπίζουμε ότι θα συνεχίσει να “μιλά” όταν και όπως πρέπει μέσω του twitter.

Όσο για κάποιους που αντιδρούν λίγο..χυδαία σε τέτοιου είδους πρακτικές,να τους θυμίσουμε -γιατί τα γραπτά μένουν- τα κείμενα τύπου…Πέτρου Κωστόπουλου   που έγραφαν στον περιοδικό …η ΘΗΤΕΙΑ (!!!). Πως από …προχωρημένοι life style άνθρωποι έπεσαν στο…συντηρητισμό είναι ένα ερώτημα που μπορούμε βέβαια κάποια στιγμή να το απαντήσουμε.